Перегляд зібрання за групою - Автори Ершов, Александр Вадимович
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Використання білкового стабілізатора із підкопченої свинячої шкіри в технології варених ковбас | Цигура, Вікторія Вікторівна; Крижська, Тетяна Анатоліївна; Єршов, Олександр Вадимович; Цигура, Виктория Викторовна; Крижськая, Татьяна Анатольевна; Ершов, Александр Вадимович; Tsyhura, Viktоriia; Kryzhska, Tatyana; Ershov, Alexander |
2018 | Обґрунтування та аналіз технології виробництва білого столового вина | Єршов, Олександр Вадимович; Ершов, Александр Вадимович; Ershov, Alexandr Vadimovich |