Перегляд зібрання за групою - Автори Melnyk, Oksana
Результати 4 до 7 із 7
< назад
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Modification in Physicochemical, Structural and Digestive Properties of Potato Starch During Heat-Moisture Treatment Combined with Microwave Pre- and Post-Treatment | Deng, Chunli; Melnyk, Oksana; Marenkova, Tatyana; Luo, Yanghe; Чунлі, Ден; Мельник, Оксана; Маренкова, Тетяна; Луо, Янхе |
2023 | Substitution of wheat flour with modified potato starch affects texture properties of dough and the quality of fresh noodles | Deng, Chunli; Melnyk, Oksana; Luo, Yanghe; Ден, Чунлі; Мельник, Оксана; Луо, Янхе |
2022 | Новий вид функціональної сировини з підвищеним вмістом білку для бісквітних виробів | Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Sereda, Olha; Melnyk, Oksana |
2023 | Органолептичний аналіз бісквіта круглого з додаванням білкововмісної сировини | Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Melnyk, Oksana; Sereda, Olha |