Перегляд зібрання за групою - Теми фарш

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Зміна показників якості фаршу із прісноводних гідробіонтів з рослинними компонентамиГоловко, Т. М.; Геліх, А. О.; Применко, В. Г.; Головко, М. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Применко, В. Г.; Головко, Н. П.; Golovko, N.; Golovko, T.; Helikh, А.; Prymenko, V.
2024Розробка технології та рецептури комбінованих м'ясопродуктів функціонального призначення із залученням нетрадиційної регіональної сировиниМаксименко, Анатолій Олексійович; Maksymenko, A. O.
2014Технологія виробів із свинини та проектний розрахунок м’ясопереробного цехуШульпекін, Дмитро Михайлович; Шульпекин, Дмитрий Михайлович; Shulpekin, Dmitry
2025Технології виробництва пельменів в умовах м’ясопереробного підприємства ТОВ «Сумська м’ясна компанія»Демо, Марія Олександрівна; Demo, Maria Oleksandrivna
2024Удосконалення технології виготовлення напівкопчених ковбас шляхом використання рослинних антиоксидантівСавенко, Олег; Savenko, O.
2016Функціонально-технологічні властивості м'ясо-рибних фаршівТищенко, Василь Іванович; Тищенко, Василий Иванович; Tishchenko, Vasily Ivanovich