Перегляд зібрання за групою - Теми фарш
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Зміна показників якості фаршу із прісноводних гідробіонтів з рослинними компонентами | Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Применко, В. Г.; Головко, М. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Применко, В. Г.; Головко, Н. П.; Golovko, N.; Golovko, T.; Helikh, А.; Prymenko, V. |
2024 | Розробка технології та рецептури комбінованих м'ясопродуктів функціонального призначення із залученням нетрадиційної регіональної сировини | Максименко, Анатолій Олексійович; Maksymenko, A. O. |
2014 | Технологія виробів із свинини та проектний розрахунок м’ясопереробного цеху | Шульпекін, Дмитро Михайлович; Шульпекин, Дмитрий Михайлович; Shulpekin, Dmitry |
2025 | Технології виробництва пельменів в умовах м’ясопереробного підприємства ТОВ «Сумська м’ясна компанія» | Демо, Марія Олександрівна; Demo, Maria Oleksandrivna |
2024 | Удосконалення технології виготовлення напівкопчених ковбас шляхом використання рослинних антиоксидантів | Савенко, Олег; Savenko, O. |
2016 | Функціонально-технологічні властивості м'ясо-рибних фаршів | Тищенко, Василь Іванович; Тищенко, Василий Иванович; Tishchenko, Vasily Ivanovich |