Перегляд зібрання за групою - Теми харчова продукція
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2016 | Жири у виробництві харчової продукції | Шильман, Л. З.; Сімакова, І. В.; Камсуліна, Н. В.; Федак, Н. В.; Обозна, М. В.; Перцевой, М. Ф.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бірка, А.; Усатюк, С. І.; Перцевой, Ф. В.; Шильман, Л. З.; Симакова, И. В.; Камсулина, Н. В.; Федак, Н. В.; Обозная, М. В.; Перцевой, Н. Ф.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бирка, А.; Усатюк, С. И.; Перцевой, Ф. В.; Shilman, L. Z.; Simakova, I. V.; Kamsulina, N. V.; Fedak, N. V.; Obozna, M. V.; Pertsevoy, N. F.; Biduk, D. O.; Harntsarek, B. Ch.; Harntsarek, Z. E.; Birka, A.; Usatyuk, S. I.; Pertsevoy, F. V. |
2016 | Проблеми та перспективи розвитку тваринництва в умовах євроінтеграції (на прикладі Сумської області) | Литвиненко, А. Т.; Рожкова, Л. І.; Литвиненко, А. Т.; Рожкова, Л. И.; Litvinenko, A. T.; Rozhkova, L. I. |