Перегляд зібрання за групою - Теми HACCP
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2025 | Вплив якісних показників заготівельного молока на його технологічні властивості в умовах ТОВ «Мілкіленд Україна» філіал Сумський молокозавод ДП «Аромат» | Кучеренко, Арсен Олександрович; Kucherenko, Arsen Oleksandrovich |
2025 | Документація системи HACCP у переробці бобових культур : аналіз, розробка та вдосконалення | Чебаненко, Євгенія; Мельник, Оксана; Chebanenko, Yevheniia; Melnyk, Оksana |
2022 | Технологія виробництва безлактозного йогурту з дотриманням принципів системи НАССР | Болгова, Н.; Самілик, М.; Назаренко, Ю.; Соколенко, В.; Bolgova, N. V.; Samilyk, M. M.; Nazarenko, Y. V.; Sokolenko, V. V. |