Перегляд зібрання за групою - Теми acid number
Результати 1 до 4 із 4
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2023 | Development of the production technology of cooked sausages with the use of plant raw materials | Shang, Feifei; Шань, Фейфей |
| 2020 | Зміна показників якості фаршу із прісноводних гідробіонтів з рослинними компонентами | Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Применко, В. Г.; Головко, М. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Применко, В. Г.; Головко, Н. П.; Golovko, N.; Golovko, T.; Helikh, А.; Prymenko, V. |
| 2018 | Исследования качества жировой ткани свиней | Цигура, Виктория Викторовна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Tsyhura, Viktоriia |
| 2021 | Регулювання якісних показників жирової тканини в передзабійний період | Соколенко, Вікторія Вікторівна; Віннікова, Людмила Григорівна; Самілик, Марина Михайлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Соколенко, Виктория Викторовна; Винникова, Людмила Григорьевна; Самилык, Марина Михайловна; Болгова, Наталья Викторовна; Sokolenko, Viktоriia; Vinnikova, Lyudmila; Samilyk, Maryna; Bolgova, Natalia |