Перегляд зібрання за групою - Теми amaranth
Результати 1 до 2 із 2
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2019 | Vegetable protein blend technology for vegetarian sausages | Nan, H.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.; Afanasiiev, O. V.; Sytnyk, K. I.; Dyshuk, A. V.; Suprunenko, K. Ye.; Нан, Х.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Афанасьєв, О. В.; Ситник, К. І.; Дишук, А. В.; Супруненко, К. Є.; Нан, Х.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Афанасьев, А. В.; Сытник, Е. И.; Дышук, А. В.; Супруненко, Е. Е. |
| 2025 | Розширення асортименту горіхових паст та проектування технологічного процесу у кафе на 50 місць із розрахунком складської групи приміщень | Ярошенко, Олександр Олегович; Yaroshenko, Oleksandr Olehovych |