Перегляд зібрання за групою - Теми antioxidant properties
Результати 1 до 4 із 4
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2023 | Comparative analysis of the chemical composition, functional-technological, rheological, and antioxidant properties of wild boar meat (Sus scrofa) with DFD properties and industrial pork | Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Marynin, Andriy Ivanovich; Matsuk, Yuliia Anatoliivna; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Марінін, Андрій Іванович; Мацук, Юлія Анатоліївна |
| 2023 | Determination of quality indicators of sugar fortified with a by-product of elderberry processing | Bal’-Prylipko, Larysa; Samilyk, Maryna; Korniienko, Daria; Paska, Mariia; Ryzhkova, Taisia; Yatsenko, Ivan; Hnoievyі, Ihor; Tkachuk, Svіtlana; Bolgova, Natalia; Sokolenko, Viktoriia; Баль-Прилипко, Л. В.; Самілик, М. М.; Корнієнко, Д. А.; Паска, М. З.; Рижкова, Т. М.; Яценко, І. В.; Гноєвий, І. В.; Ткачук, С. А.; Болгова, Н. В.; Соколенко, В. В. |
| 2024 | Розробка технології сидру на основі похідних переробки чорноплідної горобини | Захаров, Андрій; Zakharov, Andriy |
| 2018 | Удосконалення технології паштету з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепела | Гвоздецька, Ольга; Гвоздецкая, Ольга; Gvozdetska, Olga |