Перегляд зібрання за групою - Теми antioxidant properties

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Comparative analysis of the chemical composition, functional-technological, rheological, and antioxidant properties of wild boar meat (Sus scrofa) with DFD properties and industrial porkBozhko, Natalia Vladimirovna; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Marynin, Andriy Ivanovich; Matsuk, Yuliia Anatoliivna; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Марінін, Андрій Іванович; Мацук, Юлія Анатоліївна
2023Determination of quality indicators of sugar fortified with a by-product of elderberry processingBal’-Prylipko, Larysa; Samilyk, Maryna; Korniienko, Daria; Paska, Mariia; Ryzhkova, Taisia; Yatsenko, Ivan; Hnoievyі, Ihor; Tkachuk, Svіtlana; Bolgova, Natalia; Sokolenko, Viktoriia; Баль-Прилипко, Л. В.; Самілик, М. М.; Корнієнко, Д. А.; Паска, М. З.; Рижкова, Т. М.; Яценко, І. В.; Гноєвий, І. В.; Ткачук, С. А.; Болгова, Н. В.; Соколенко, В. В.
2024Розробка технології сидру на основі похідних переробки чорноплідної горобиниЗахаров, Андрій; Zakharov, Andriy
2018Удосконалення технології паштету з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепелаГвоздецька, Ольга; Гвоздецкая, Ольга; Gvozdetska, Olga