Перегляд зібрання за групою - Теми beef

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Виробництво та збут м’яса (яловичини, свинини, м’ясо птиці) на вітчизняному та світовому ринкахБричко, А. М.; Бричко, А. М.; Brychko, A. M.
2015-12-16Зміни якості яловичини при зберіганні та тепловій обробціТищенко, Василь Іванович; Тищенко, Василий Иванович; Tishchenko, Vasily Ivanovich
2015-12-16Порівняльна характеристика споживчих властивостей варених ковбасГорбач, Владислав Леонідович; Тищенко, Василь Іванович; Горбач, Владислав Леонидович; Тищенко, Василий Иванович; Gorbach, Vladislav Leonydovych; Tishchenko, Vasily Ivanovich
2011Селекційно-генетичні аспекти формування скотарства Північно-східного регіону УкраїниСалогуб, Анатолій Миколайович; Салогуб, Анатолий Николаевич; Salogub, A. N.
2017Удосконалення технології котлет з яловичини та проект котлетної на 50 місцьНіколаєнко, Оксана Володимирівна; Николаенко, Оксана Владимировна; Nikolaenko, Oksana Vladimirovna
2024Удосконалення технології приготування стейківСлободян, Євгеній; Slobodyan, Yevgeniy