Перегляд зібрання за групою - Теми beef
Результати 1 до 6 із 6
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2016 | Виробництво та збут м’яса (яловичини, свинини, м’ясо птиці) на вітчизняному та світовому ринках | Бричко, А. М.; Бричко, А. М.; Brychko, A. M. |
| 2015-12-16 | Зміни якості яловичини при зберіганні та тепловій обробці | Тищенко, Василь Іванович; Тищенко, Василий Иванович; Tishchenko, Vasily Ivanovich |
| 2015-12-16 | Порівняльна характеристика споживчих властивостей варених ковбас | Горбач, Владислав Леонідович; Тищенко, Василь Іванович; Горбач, Владислав Леонидович; Тищенко, Василий Иванович; Gorbach, Vladislav Leonydovych; Tishchenko, Vasily Ivanovich |
| 2011 | Селекційно-генетичні аспекти формування скотарства Північно-східного регіону України | Салогуб, Анатолій Миколайович; Салогуб, Анатолий Николаевич; Salogub, A. N. |
| 2017 | Удосконалення технології котлет з яловичини та проект котлетної на 50 місць | Ніколаєнко, Оксана Володимирівна; Николаенко, Оксана Владимировна; Nikolaenko, Oksana Vladimirovna |
| 2024 | Удосконалення технології приготування стейків | Слободян, Євгеній; Slobodyan, Yevgeniy |