Перегляд зібрання за групою - Теми dehydration

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Determining the effect of formulation components on the physical-chemical processes in a semifinished flour whipped product under programmed changes in temperaturePertsevoi, Fedir; Hurskyi, Petro; Kondrashyna, Lidiia; Shylman, Lev; Melnyk, Oksana; Fedak, Nataliia; Omelchenko, Svitlana; Kis, Viktor; Lukianov, Ihor; Mitiashkina, Tetiana; Перцевой, Федір; Гурський, Петро; Кондрашина, Лідія; Шильман, Лев; Мельник, Оксана; Федак, Наталія; Омельченко, Світлана; Кіс, Віктор; Лук'янов, Ігор; Мітяшкіна, Тетяна; Перцевой, Федор; Гурский, Петр; Кондрашина, Лидия; Шильман, Лев; Мельник, Оксана; Федак, Наталья; Омельченко, Светлана; Кис, Виктор; Лукьянов, Игорь; Митяшкина, Татьяна
2022Development of bread technology with the highest biological value and increased shelf lifeSamilyk, Maryna; Demidova, Evgenia; Bolgova, Natalia; Savenko, Oleh; Cherniavska, Tetiana; Самілик, Марина; Демидова, Євгенія; Болгова, Наталія; Савенко, Олег; Чернявська, Тетяна
2023Prospects for the use of wild berry processing products as functional food ingredientsDemidova, E.; Samilyk, M.; Демидова, Є.; Самілик, М.
2023Technology of physically modification of potato starch and their applications in food productsDeng, Chunli; Ден, Чунлі
2023Technology of semi-finished product from dried beetroot, pretreated by freeze-thaw method and food products using itLiu, Yan; Лю, Янь