Перегляд зібрання за групою - Теми dehydration
Результати 1 до 5 із 5
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2019 | Determining the effect of formulation components on the physical-chemical processes in a semifinished flour whipped product under programmed changes in temperature | Pertsevoi, Fedir; Hurskyi, Petro; Kondrashyna, Lidiia; Shylman, Lev; Melnyk, Oksana; Fedak, Nataliia; Omelchenko, Svitlana; Kis, Viktor; Lukianov, Ihor; Mitiashkina, Tetiana; Перцевой, Федір; Гурський, Петро; Кондрашина, Лідія; Шильман, Лев; Мельник, Оксана; Федак, Наталія; Омельченко, Світлана; Кіс, Віктор; Лук'янов, Ігор; Мітяшкіна, Тетяна; Перцевой, Федор; Гурский, Петр; Кондрашина, Лидия; Шильман, Лев; Мельник, Оксана; Федак, Наталья; Омельченко, Светлана; Кис, Виктор; Лукьянов, Игорь; Митяшкина, Татьяна |
| 2022 | Development of bread technology with the highest biological value and increased shelf life | Samilyk, Maryna; Demidova, Evgenia; Bolgova, Natalia; Savenko, Oleh; Cherniavska, Tetiana; Самілик, Марина; Демидова, Євгенія; Болгова, Наталія; Савенко, Олег; Чернявська, Тетяна |
| 2023 | Prospects for the use of wild berry processing products as functional food ingredients | Demidova, E.; Samilyk, M.; Демидова, Є.; Самілик, М. |
| 2023 | Technology of physically modification of potato starch and their applications in food products | Deng, Chunli; Ден, Чунлі |
| 2023 | Technology of semi-finished product from dried beetroot, pretreated by freeze-thaw method and food products using it | Liu, Yan; Лю, Янь |