Перегляд зібрання за групою - Теми flour

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Introduction of vortex machines in bakery productionSavchenko, M.; Radchuk, O.; Koshel, O.; Савченко, М.; Радчук, О.; Кошель, О.
2023Аналіз використання борошна кіноа сорту квартет в технології виробів макароннихБолгова, Н. В.; Тараненко, Н. В.; Bolgova, N.; Taranenko, N.
2016Обгрунтування та аналіз технології виробництва макаронних виробівВязовченко, Андрій Миколайович; Вязовченко, Андрей Николаевич; Vyazovchenko, Andrey Nikolaevich
2023Обґрунтування вибору білкової рослинної сировини для розробки сирного продуктуБолгова, Н.; Самілик, М.; Назаренко, Ю.; Шмідт, Б.; Bolhova, N.; Samilyk, M.; Nazarenko, J.; Shmidt, B.
2022Розширення асортименту макаронних виробів з β –каротиномБолгова, Н.; Самілик, М.; Савчук, Н. В.; Bolgova, N. V.; Samilyk, M. M.; Savchuk, N. V.
2025Удосконалення технології збивного бісквітного напівфабрикату з використанням білкової сировини та цукрозамінниківСереда, Ольга Григорівна; Sereda, Olha