Перегляд зібрання за групою - Теми flour
Результати 1 до 6 із 6
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2024 | Introduction of vortex machines in bakery production | Savchenko, M.; Radchuk, O.; Koshel, O.; Савченко, М.; Радчук, О.; Кошель, О. |
| 2023 | Аналіз використання борошна кіноа сорту квартет в технології виробів макаронних | Болгова, Н. В.; Тараненко, Н. В.; Bolgova, N.; Taranenko, N. |
| 2016 | Обгрунтування та аналіз технології виробництва макаронних виробів | Вязовченко, Андрій Миколайович; Вязовченко, Андрей Николаевич; Vyazovchenko, Andrey Nikolaevich |
| 2023 | Обґрунтування вибору білкової рослинної сировини для розробки сирного продукту | Болгова, Н.; Самілик, М.; Назаренко, Ю.; Шмідт, Б.; Bolhova, N.; Samilyk, M.; Nazarenko, J.; Shmidt, B. |
| 2022 | Розширення асортименту макаронних виробів з β –каротином | Болгова, Н.; Самілик, М.; Савчук, Н. В.; Bolgova, N. V.; Samilyk, M. M.; Savchuk, N. V. |
| 2025 | Удосконалення технології збивного бісквітного напівфабрикату з використанням білкової сировини та цукрозамінників | Середа, Ольга Григорівна; Sereda, Olha |