Перегляд зібрання за групою - Теми flour from crickets
Результати 1 до 5 із 5
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2024 | Microbiological indicator of crockets flour | Sereda, Olha; Melnyk, Oksana; Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна |
| 2023 | Дослідження фізико-хімічних характеристик збивного борошняного напівфабрикату з борошном із цвіркунів | Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Sereda, Olha; Melnyk, Oksana |
| 2024 | Дослідження характеристик збивного бісквітного напівфабрикату з додаванням борошна із цвіркунів та цукрозамінників під час зберігання | Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Olha, Sereda; Oksana, Melnyk |
| 2022 | Новий вид функціональної сировини з підвищеним вмістом білку для бісквітних виробів | Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Sereda, Olha; Melnyk, Oksana |
| 2023 | Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату з використанням продуктів переробки комах | Роженко, А. С.; Мельник, О. Ю.; Rozhenko, A.; Melnyk, O. |