Перегляд зібрання за групою - Теми flour from crickets

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Microbiological indicator of crockets flourSereda, Olha; Melnyk, Oksana; Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна
2023Дослідження фізико-хімічних характеристик збивного борошняного напівфабрикату з борошном із цвіркунівСереда, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Sereda, Olha; Melnyk, Oksana
2024Дослідження характеристик збивного бісквітного напівфабрикату з додаванням борошна із цвіркунів та цукрозамінників під час зберіганняСереда, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Olha, Sereda; Oksana, Melnyk
2022Новий вид функціональної сировини з підвищеним вмістом білку для бісквітних виробівСереда, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Sereda, Olha; Melnyk, Oksana
2023Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату з використанням продуктів переробки комахРоженко, А. С.; Мельник, О. Ю.; Rozhenko, A.; Melnyk, O.