Перегляд зібрання за групою - Теми hard cheese
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Аналіз технології виробництва твердого сиру з рослинними добавками | Болгова, Н. В.; Ільченко, Н. О.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Bolgova, N.; Ilchenko, N.; Huba, S.; Sokolenko, V. |
2018 | Дослідження фізико-хімічних та органолептичних показників твердих сирів під час зберігання | Машкін, Микола Іванович; Машкин, Николай Иванович; Mashkyn, Nikolai Ivanovich |
2025 | Спосіб виробництва сиру твердого з томатами та базиліком | Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Назаренко, Ю. В.; Соколенко, В. В.; Bolhova, N. V.; Huba, S. O.; Nazarenko, Yu. V.; Sokolenko, V. V. |
2017 | Технологія виробництва плавлених сирів та технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва плавлених сирів) | Прасол, Юлія Сергіївна; Прасол, Юлия Сергеевна; Prasol, Yuliya Sergeevna |