Перегляд зібрання за групою - Теми oat flour
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2017 | Вплив вівсяного борошна на технологічні властивості йогурту | Назаренко, Юлия Валентиновна; Кітченко, Людмила Миколаївна; Окуневська, Світлана Олександрівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Назаренко, Юлия Валентиновна; Китченко, Людмила Николаевна; Окуневская, Светлана Александровна; Цигура, Виктория Викторовна; Nazarenko, J. V.; Kitchenko, L. N.; Okunevska, S. O.; Tsyhura, V. V. |
2023 | Удосконалення технології збивних борошняних виробів збагачених нетрадиційними видами борошна | Богомолова, Каріна Євгеніївна; Bogomolova, Karina Yevgenievna |