Перегляд зібрання за групою - Теми powder
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Development of technology of fermented milk drinks enriched with dietary fibers | Qin, Xuanxuan; Цзінь, Сюаньсюань |
2020 | Study of the chemical composition of grape pomace powders produced from Cabernet Sauvignon planted in the eastern part of China | Wenjuan, Lou; Bo, Li; Grevtseva, Nataliya Vyacheslavovna; Веньцзюянь, Луо; Бо, Лі; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Веньцзюянь, Луо; Бо, Ли; Гревцева, Наталья Вячеславовна |
2020 | Визначення дисперсного складу сушеного топінамбура | Сабадаш, Сергій Михайлович; Казаков, Дмитро Дмитрович; Колодненко, Віталій Миколайович; Бало, Павло Миколайович; Сабадаш, Сергей Михайлович; Казаков, Дмитрий Дмитриевич; Колодненко, Виталий Николаевич; Бало, Павел Николаевич; Sabadash, S. M.; Kazakov, D. D.; Kolodnenko, V. M.; Balo, P. M. |
2022 | Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогурту | Самілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Samilyk, M.; Demidova, E. |
2024 | Розробка технології переробки плодів дикорослих рослин на порошкові харчові добавки | Демидова, Євгенія В’ячеславівна; Demydova, Evgeniia |