Перегляд зібрання за групою - Теми powder

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Development of technology of fermented milk drinks enriched with dietary fibersQin, Xuanxuan; Цзінь, Сюаньсюань
2020Study of the chemical composition of grape pomace powders produced from Cabernet Sauvignon planted in the eastern part of ChinaWenjuan, Lou; Bo, Li; Grevtseva, Nataliya Vyacheslavovna; Веньцзюянь, Луо; Бо, Лі; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Веньцзюянь, Луо; Бо, Ли; Гревцева, Наталья Вячеславовна
2020Визначення дисперсного складу сушеного топінамбураСабадаш, Сергій Михайлович; Казаков, Дмитро Дмитрович; Колодненко, Віталій Миколайович; Бало, Павло Миколайович; Сабадаш, Сергей Михайлович; Казаков, Дмитрий Дмитриевич; Колодненко, Виталий Николаевич; Бало, Павел Николаевич; Sabadash, S. M.; Kazakov, D. D.; Kolodnenko, V. M.; Balo, P. M.
2022Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогуртуСамілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Samilyk, M.; Demidova, E.
2024Розробка технології переробки плодів дикорослих рослин на порошкові харчові добавкиДемидова, Євгенія В’ячеславівна; Demydova, Evgeniia