Перегляд зібрання за групою - Теми rheological parameters
Результати 1 до 3 із 3
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2024 | The rheological characteristics of the dough for semi-finished biscuit with the addition of crickets flour | Sereda, O.; Melnyk, O.; Marenkova, T.; Koshel, O.; Bokovets, S.; Середа, Ольга; Мельник, Оксана; Маренкова, Тетяна; Кошель, Олена; Боковець, Сергій |
| 2020 | Вплив функціональної добавки на якість варених ковбас з м’яса індички | Крижська, Т. А.; Токарєв, О. В.; Крыжская, Т. А.; Токарєв, О. В.; Kryzhska, T.; Tokarev, O. |
| 2022 | Оптимізація реологічних показників структури йогурта із додаванням ізоляту білка насіння коноплі | Геліх, А.; Даниленко, С.; Крижська, Т.; Семерня, О.; Gelikh, A.; Danylenko, S.; Kryzhska, T.; Semernya, O. |