Перегляд зібрання за групою - Теми snacks
Результати 1 до 4 із 4
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2024 | Аналіз ринку снекової продукції та перспективи використання рослинної сировини в її виробництві | Черняков, Валентин Анатолійович; Мельник, Оксана Юріївна; Cherniakov, V. A.; Melnyk, О. Yu. |
| 2023 | Перспективність застосування функціональних інгредієнтів на основі культивованої грибної сировини в технології снеків | Янковський, Роман Володимирович; Степанова, Тетяна Михайлівна; Yankovskiy, R. V.; Stepanova, T. М. |
| 2024 | Розробка технології хлібців із підвищеним вмістом харчових волокон | Шимка, Денис; Shymka, Denys |
| 2024 | Удосконалення технології виробництва снеків з м’яса птиці | Тесленко, Дмитро; Teslenko, Dmytro |