Browsing by Subject structure stabilizers
Showing results 1 to 2 of 2
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Вплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показників | Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y. |
2020 | Іnfluence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicators | Samilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y.; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В. |