Browsing by Author Dushenok, D. K.
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Вивчення міцності змішаних драглів на основі фурцелларану | Душенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Перцевой, Ф. В.; Душенок, Д. К.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Перцевой, Ф. В.; Dushenok, D. K.; Bidyuk, D. O.; Garntsarek, B. Ch.; Pertsevoy, F. V. |
2016 | Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатину | Душенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Кривонос, М. П.; Душенок, Д. К.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Кривонос, М. П.; Dushenok, D. K.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V.; Krivonos, M. P. |
2016 | Изучение влияния технологических факторов на кинетику набухания пищевых гидроколлоидов | Душенок, Д. К.; Бидюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Душенок, Л. К.; Бідюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Dushenok, D. K.; Bidyuk, D. O.; Shilman, L. Z.; Pertsevoy, F. V. |
2016 | Сучасні аспекти використання фурцелларану у складі харчової продукції | Душенок, Д. К.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Душенок, Д. К.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Dushenok, D. K.; Pertsevoy, F. V.; Bidyuk, D. O. |