Перегляд зібрання за групою - Автори Ladyka, Vladimir Ivanovich

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 1 із 1
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Обоснование технологии кулинарной продукции с использованием творога и ингредиентов растительного происхожденияПерцевой, Федор Всеволодович; Гурский, Петр Васильевич; Ладыка, Владимир Иванович; Пасько, Ольга Владимировна; Шильман, Лев Залманович; Симакова, Инна Владимировна; Перцевой, Николай Федорович; Обозная, Маргарита Васильевна; Гарнцарек, Збигнев Чеславович; Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Володимир Іванович; Пасько, Ольга Володимирівна; Шильман, Лев Залманович; Сімакова, Інна Володимирівна; Перцевой, Микола Федорович; Обозна, Маргарита Василівна; Гарнцарек, Збігнев Чеславович; Pertsevoy, Fedor Vsevolodovich; Gursky, Petr Vasilievich; Ladyka, Vladimir Ivanovich; Pasko, Olga Vladimirovna; Shilman, Lev Zalmanovich; Simakova, Inna Vladimirovna; Pertsevoy, Nikolay Fedorovich; Оboznaya, Margarita Vasilievna; Garntsarek, Zbigniew Cheslavovich