Перегляд зібрання за групою - Автори Okunevska, S. O.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Визначення ефективності режиму теплового оброблення молочної основи у технології сиркових десертів для людей, схильних до артеріальної гіпертензіїОкуневська, Світлана Олександрівна; Ткаченко, Наталія Андріївна; Назаренко, Юлія Валентинівна; Окуневская, Светлана Александровна; Ткаченко, Наталия Андреевна; Назаренко, Юлия Валентиновна; Okunevska, S. O.; Tkachenko, N. A.; Nazarenko, J. V.
2017Вплив вівсяного борошна на технологічні властивості йогуртуНазаренко, Юлия Валентиновна; Кітченко, Людмила Миколаївна; Окуневська, Світлана Олександрівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Назаренко, Юлия Валентиновна; Китченко, Людмила Николаевна; Окуневская, Светлана Александровна; Цигура, Виктория Викторовна; Nazarenko, J. V.; Kitchenko, L. N.; Okunevska, S. O.; Tsyhura, V. V.
2015Обгрунтування раціонального співвідношення монокультур B. аnimalis Bb-12 зі змішаними культурами лактобактерій у технологіях ферментованих функціональних молочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннямиТкаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.; Окуневська, С. О.; Ткаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.; Окуневская, С. А.; Tkachenko, N. A.; Nazarenko, J. V.; Okunevska, S. O.
2015Раціональне співвідношення культур лактобактерій у біотехнології кисломолочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннямиТкаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.; Окуневська, С. О.; Ткаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.; Окуневская, С. А.; Tkachenko, N. A.; Nazarenko, J. V.; Okunevska, S. O.
2017Способи подовження термінів зберігання йогуртуКітченко, Людмила Миколаївна; Назаренко, Юлія Валентинівна; Окуневська, Світлана Олександрівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Китченко, Людмила Николаевна; Назаренко, Юлия Валентиновна; Окуневская, Светлана Александровна; Цигура, Виктория Викторовна; Kitchenko, L. N.; Nazarenko, J. V.; Okunevska, S. O.; Tsyhura, V. V.