Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Browsing by Author Гринёва, Д. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 23
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Influence of quality of washing of technological line of production of milk on contamination of raw material
Hrynova, D. V.
;
Гриньова, Д. В.
;
Гринёва, Д. В.
2016
Аccumulation of vitamin E in the meat of quail in its different doses in a diet
Yevlash, V. V.
;
Hrynova, D. V.
;
Євлаш, В. В.
;
Гриньова, Д. В.
;
Евлаш, В. В.
;
Гринёва, Д. В.
2015
Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктів
Косолапова, А. В.
;
Євлаш, В. В.
;
Гриньова, Д. В.
;
Косолапова, А. В.
;
Евлаш, В. В.
;
Гринёва, Д. В.
;
Kosolapova, A. V.
;
Yevlash, V. V.
;
Hrynova, D. V.
2015-04-02
Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктів
Косолапова, А. В.
;
Євлаш, В. В.
;
Гриньова, Д. В.
;
Косолапова, А. В.
;
Евлаш, В. В.
;
Гринёва, Д. В.
;
Kosolapova, A. V.
;
Yevlash, V. V.
;
Hrynova, D. V.
2015
Витамин Е в яйцах и мясе перепела
Гринёва, Д. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Гриньова, Д. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Hrynova, D. V.
;
Bolgova, N. V.
2014
Влияние санитарного состояния технологической линии производства молока на его качество
Горбатенко, Л. И.
;
Гриньова, Д. В.
;
Горбатенко, Л. І.
;
Гринёва, Д. В.
;
Gorbatenko, L. I.
;
Hrynova, D. V.
2014-04
Вплив якості молока на якість продуктів, виготовлених з нього
Гриньова, Д. В.
;
Гринёва, Д. В.
;
Hrynova, D. V.
2014
Вплив якості молока на якість продуктів, виготовлених з нього
Гриньова, Д. В.
;
Гринёва, Д. В.
;
Hrynova, D. V.
2014
Вплив якості молока на якість продуктів, виготовлених з нього (Біла Церква)
Гриньова, Д. В.
;
Гринёва, Д. В.
;
Hrynova, D. V.
2015
Збільшення приростів живої маси та збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном Е
Гриньова, Д. В.
;
Гринёва, Д. В.
;
Hrynova, D. V.
2015
Збільшення приростів живої маси та збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном Е
Гриньова, Д. В.
;
Гринёва, Д. В.
;
Hrynova, D. V.
2013
Качество молока в Украине и вероятные причины его ухудшения
Гринёва, Д. В.
;
Гриньова, Д. В.
;
Hrynova, D. V.
2015
Корисні властивості продуктів перепелівництва
Гриньова, Д. В.
;
Гринёва, Д. В.
;
Hrynova, D. V.
2015
Корисні властивості продуктів перепелівництва
Гриньова, Д. В.
;
Гринёва, Д. В.
;
Hrynova, D. V.
2015
Отримання високоякісної сировини з удосконаленням процесу сушки
Савченко-Перерва, М. Ю.
;
Радчук, О. В.
;
Гриньова, Д. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Савченко-Перерва, М. Ю.
;
Радчук, О. В.
;
Гринёва, Д. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Savchenko-Pererva, M. Y.
;
Radchuk, O. V.
;
Hrynova, D. V.
;
Bolgova, N. V.
2018
Паштет з м’ясом перепела з антиоксидантними властивостями
Гриньова, Д. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Гринёва, Д. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Hrynova, D. V.
;
Bolgova, N. V.
2014
Підвищення продуктивності самок перепела
Гриньова, Д. В.
;
Гринёва, Д. В.
;
Hrynova, D. V.
2015-12-16
Розробка рецептури сосисок з використанням м’яса перепелів
Гриньова, Д. В.
;
Гринёва, Д. В.
;
Hrynova, D. V.
2018
Технологія м’ясного функціонального продукту із використанням сировини рослинного походження
Гриньова, Д. В.
;
Гринёва, Д. В.
;
Hrynova, D. V.
2018
Удосконалення технології м’ясних паштетів із використанням м’яса перепелів
Євлаш, В. В.
;
Гриньова, Д. В.
;
Евлаш, В. В.
;
Гринёва, Д. В.
;
Yevlash, V. V.
;
Hrynova, D. V.