Перегляд зібрання за групою - Автори Bolhova, N. V.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 50  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Аналіз молочних сумішей на основі козячого молокаБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2018Аналіз технології виробництва функціональних кисломолочних напоїв з рослинною сировиноюБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2015Використання молочної сироватки при створенні нових продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2015Вплив активної кислотності та води на технологічний процес виробництва м’ясних ковбасБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2013Вплив пори року на жирнокислотний склад молокаБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2011Вплив сезону року на зміни в складі жирних кислот молока та сируБолгова, Н. В.; Чіванов, В. Д.; Болгова, Н. В.; Чиванов, В. Д.; Bolhova, N. V.; Chivanov, V. D.
2014Відтворювальна здатність корів української чорно-рябої молочної породиБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2017Деякі аспекти в технології кисломолочних продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2018Збагачення м’якого сиру йодом за рахунок додавання ламінаріїБолгова, Н. В.; Байдак, М. О.; Приходько, В. П.; Болгова, Н. В.; Байдак, М. А.; Приходько, В. П.; Bolhova, N. V.; Baidak, M. O.; Prikhodko, V. P.
2019Йодказеїн у виробництві плавлених сирівБолгова, Н. В.; Галета, Ю. С.; Болгова, Н. В.; Галета, Ю. С.; Bolhova, N. V.; Galeta, J. S.
2015Казеїнат натрію в складі емульсованих м'ясних продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2017Кисломолочные продукты функционального назначенияБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2018Ламінарія у виробництві плавлених сирівБолгова, Н. В.; Байдак, М. О.; Болгова, Н. В.; Байдак, М. А.; Bolhova, N. V.; Baidak, M. A.
2016Молоко питьевоеБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2012Молочна продуктивність корів української чорно-рябої молочної породи різних генотипівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2014Морфологические признаки и функциональные свойства вымени коровБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2016Напій на основі молочної сироваткиБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2022Наукове обґрунтування використання насіння маку при виробництві сирків кисломолочнихПетрова, О. І.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Доденко, А. В.; Petrova, O. I.; Bolhova, N. V.; Huba, S. O.; Sokolenko, V. V.; Dodenko, A. V.
2018Обґрунтування технології виробництва м’якого сиру з кминомБолгова, Н. В.; Бондар, Ж. І.; Болгова, Н. В.; Бондарь, Ж. И.; Bolhova, N. V.; Bondar, J. I.
2018Обґрунтування технології виробництва напою на основі молочниї сироватки з рослинними наповнювачамиБондар, Р. О.; Болгова, Н. В.; Бондарь, Р. А.; Болгова, Н. В.; Bondar, R. А.; Bolhova, N. V.