Browsing by Author Hrynova, D. V.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 23  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Influence of quality of washing of technological line of production of milk on contamination of raw materialHrynova, D. V.; Гриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.
2016Аccumulation of vitamin E in the meat of quail in its different doses in a dietYevlash, V. V.; Hrynova, D. V.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.
2015Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктівКосолапова, А. В.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Косолапова, А. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Kosolapova, A. V.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V.
2015-04-02Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктівКосолапова, А. В.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Косолапова, А. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Kosolapova, A. V.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V.
2015Витамин Е в яйцах и мясе перепелаГринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.
2014Влияние санитарного состояния технологической линии производства молока на его качествоГорбатенко, Л. И.; Гриньова, Д. В.; Горбатенко, Л. І.; Гринёва, Д. В.; Gorbatenko, L. I.; Hrynova, D. V.
2014-04Вплив якості молока на якість продуктів, виготовлених з ньогоГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2014Вплив якості молока на якість продуктів, виготовлених з ньогоГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2014Вплив якості молока на якість продуктів, виготовлених з нього (Біла Церква)Гриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2015Збільшення приростів живої маси та збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном ЕГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2015Збільшення приростів живої маси та збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном ЕГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2013Качество молока в Украине и вероятные причины его ухудшенияГринёва, Д. В.; Гриньова, Д. В.; Hrynova, D. V.
2015Корисні властивості продуктів перепелівництваГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2015Корисні властивості продуктів перепелівництваГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2015Отримання високоякісної сировини з удосконаленням процесу сушкиСавченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Savchenko-Pererva, M. Y.; Radchuk, O. V.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.
2018Паштет з м’ясом перепела з антиоксидантними властивостямиГриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.
2014Підвищення продуктивності самок перепелаГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2015-12-16Розробка рецептури сосисок з використанням м’яса перепелівГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2018Технологія м’ясного функціонального продукту із використанням сировини рослинного походженняГриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V.
2018Удосконалення технології м’ясних паштетів із використанням м’яса перепелівЄвлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V.