Browsing by Author Marenkova, T. I.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 2 to 14 of 14 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Аналіз актуальних аспектів сфери виробництва продуктів харчуванняРадчук, О. В.; Толбатова, О. О.; Маренкова, Т. І.; Радчук, О. В.; Толбатова, О. О; Маренкова, Т. И.; Radchuk, O. V.; Tolbatova, O. O.; Marenkova, T. I.
2016Вплив умов зберігання на вміст вітамінного складу розроблених кулінарних виробів на основі шпикуДимитрієвич, Л. Р.; Скурихіна, Л. А.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Skurikhina, L. A.; Marenkova, T. I.
2014Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінануГурський, П. В.; Маренкова, Т. І.; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.; Гурский, П. В.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Hurskiy, P. V.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V.
2015Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінануГурський, П. В.; Маренкова, Т. І; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.; Гурский, П. В.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Gurskiy, P. V.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V.
2014Дослідження впливу функціональних добавок на концентрацію і розмір надмолекулярних часток в розчинах капа-каррагінануГурський, П. В.; Маренкова, Т. І.; Перцевий, Ф. В.; Гурський, П. В.; Маренкова, Т. И.; Перцевой, Ф. В.; Guхrskiy, P. V.; Marenkova, T. I.; Pertsevoy, F. V.
2015-05-14Дослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів капа-каррагінануМаренкова, Т. І.; Гурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.; Маренкова, Т. И.; Гурский, П. В.; Бидюк, Д. О.; Перцовой, Ф. В.; Marenkova, T. I.; Gursky, P. V.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V.
2014Дослідження надмолекулярної структури розчину капа-каррагінануМаренкова, Т. І.; Гурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Маренкова, Т. И.; Гурський, П. В.; Перцевой, Ф. В.; Marenkova, T. I.; Hurskiy, P. V.; Pertsevoy, F. V.
2020Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатинуПерцевой, М. Ф.; Самілик, М. М.; Маренкова, Т. І.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, М. Ф.; Самилик, М. М.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Pertsevoy, M. F.; Samilyk, M. M.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O.
2017Зміни кольору і вмісту вітамінного складу кулінарних виробів на основі шпику та моркви у процесі зберіганняДимитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Dimitrievich, L. R.; Marenkova, T. I.
2016Исследование влияния растительных смесей на функциональные свойства изделий на основе шпигаДимитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Скурихина, Л. А.; Павлоцкая, Л. Ф.; Димитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Скуріхіна, Л. А.; Павлоцька, Л. Ф.; Dimitrievich, L. R.; Marenkova, T. I.; Skurikhina, L. A.; Pavlotskaya, L. F.
2018Медико-біологічні дослідження м’ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачамиДимитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Marenkova, T. I.
2017Механізм переходу барвникових речовин й посилення кольору каратиноїдів у жиро-рослинних сумішахДимитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Dimitrievich, L. R.; Marenkova, T. I.
2018Розширення використання свинячої печінки і селезінки з оздоровчою метоюДимитрієвич, Л. Р.; Скуріхіна, Л. А.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Skurikhina, L. A.; Marenkova, T. I.