Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Browsing by Author Marenkova, T. I.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 2 to 14 of 14
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Аналіз актуальних аспектів сфери виробництва продуктів харчування
Радчук, О. В.
;
Толбатова, О. О.
;
Маренкова, Т. І.
;
Радчук, О. В.
;
Толбатова, О. О
;
Маренкова, Т. И.
;
Radchuk, O. V.
;
Tolbatova, O. O.
;
Marenkova, T. I.
2016
Вплив умов зберігання на вміст вітамінного складу розроблених кулінарних виробів на основі шпику
Димитрієвич, Л. Р.
;
Скурихіна, Л. А.
;
Маренкова, Т. І.
;
Димитриевич, Л. Р.
;
Скурихина, Л. А.
;
Маренкова, Т. И.
;
Dimitrijevic, L. R.
;
Skurikhina, L. A.
;
Marenkova, T. I.
2014
Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану
Гурський, П. В.
;
Маренкова, Т. І.
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевий, Ф. В.
;
Гурский, П. В.
;
Маренкова, Т. И.
;
Бидюк, Д. О.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Hurskiy, P. V.
;
Marenkova, T. I.
;
Bidyuk, D. O.
;
Pertsevoy, F. V.
2015
Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану
Гурський, П. В.
;
Маренкова, Т. І
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевий, Ф. В.
;
Гурский, П. В.
;
Маренкова, Т. И.
;
Бидюк, Д. О.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Gurskiy, P. V.
;
Marenkova, T. I.
;
Bidyuk, D. O.
;
Pertsevoy, F. V.
2014
Дослідження впливу функціональних добавок на концентрацію і розмір надмолекулярних часток в розчинах капа-каррагінану
Гурський, П. В.
;
Маренкова, Т. І.
;
Перцевий, Ф. В.
;
Гурський, П. В.
;
Маренкова, Т. И.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Guхrskiy, P. V.
;
Marenkova, T. I.
;
Pertsevoy, F. V.
2015-05-14
Дослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів капа-каррагінану
Маренкова, Т. І.
;
Гурський, П. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевий, Ф. В.
;
Маренкова, Т. И.
;
Гурский, П. В.
;
Бидюк, Д. О.
;
Перцовой, Ф. В.
;
Marenkova, T. I.
;
Gursky, P. V.
;
Bidyuk, D. O.
;
Pertsevoy, F. V.
2014
Дослідження надмолекулярної структури розчину капа-каррагінану
Маренкова, Т. І.
;
Гурський, П. В.
;
Перцевий, Ф. В.
;
Маренкова, Т. И.
;
Гурський, П. В.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Marenkova, T. I.
;
Hurskiy, P. V.
;
Pertsevoy, F. V.
2020
Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатину
Перцевой, М. Ф.
;
Самілик, М. М.
;
Маренкова, Т. І.
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевой, М. Ф.
;
Самилик, М. М.
;
Маренкова, Т. И.
;
Бидюк, Д. О.
;
Pertsevoy, M. F.
;
Samilyk, M. M.
;
Marenkova, T. I.
;
Bidyuk, D. O.
2017
Зміни кольору і вмісту вітамінного складу кулінарних виробів на основі шпику та моркви у процесі зберігання
Димитрієвич, Л. Р.
;
Маренкова, Т. І.
;
Димитриевич, Л. Р.
;
Маренкова, Т. И.
;
Dimitrievich, L. R.
;
Marenkova, T. I.
2016
Исследование влияния растительных смесей на функциональные свойства изделий на основе шпига
Димитриевич, Л. Р.
;
Маренкова, Т. И.
;
Скурихина, Л. А.
;
Павлоцкая, Л. Ф.
;
Димитрієвич, Л. Р.
;
Маренкова, Т. І.
;
Скуріхіна, Л. А.
;
Павлоцька, Л. Ф.
;
Dimitrievich, L. R.
;
Marenkova, T. I.
;
Skurikhina, L. A.
;
Pavlotskaya, L. F.
2018
Медико-біологічні дослідження м’ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачами
Димитрієвич, Л. Р.
;
Маренкова, Т. І.
;
Димитриевич, Л. Р.
;
Маренкова, Т. И.
;
Dimitrijevic, L. R.
;
Marenkova, T. I.
2017
Механізм переходу барвникових речовин й посилення кольору каратиноїдів у жиро-рослинних сумішах
Димитрієвич, Л. Р.
;
Маренкова, Т. І.
;
Димитриевич, Л. Р.
;
Маренкова, Т. И.
;
Dimitrievich, L. R.
;
Marenkova, T. I.
2018
Розширення використання свинячої печінки і селезінки з оздоровчою метою
Димитрієвич, Л. Р.
;
Скуріхіна, Л. А.
;
Маренкова, Т. І.
;
Димитриевич, Л. Р.
;
Скурихина, Л. А.
;
Маренкова, Т. И.
;
Dimitrijevic, L. R.
;
Skurikhina, L. A.
;
Marenkova, T. I.