Browsing by Author Savchenko-Pererva, M.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 7 to 13 of 13 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Аналіз сучасних шляхів створення харчових продуктів з підвищеною харчовою цінністюСавченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Savchenko-Pererva, M.; Radchuk, O.
2018Апарати для уловлювання дрібнодисперсних харчових продуктівСавченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Savchenko-Pererva, M.; Radchuk, O.
2019Застосування альтернативної енергії у процесі сушінняСавченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Savchenko-Pererva, M.; Sabadash, S.
2016Зниження енерговитрат переробних підприємств шляхом використання вторинних та поновлюємих джерел енергіїРадчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Radchuk, O.; Rozhkova, L.; Savchenko-Pererva, M.
2017Механічні пиловловлювачі та фільтри в технології комплексного очищення харчових пилоподібних продуктівЯкуба, О. Р.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Якуба, О. Р.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Yakuba, A.; Savchenko-Pererva, M.; Sabadash, S.
2016Порівняльна характеристика вихрових апаратівСавченко-Перерва, М. Ю.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Savchenko-Pererva, M.
2023Підвищення показників якості січених виробів із птиці, збагачених на культивовану грибну сировину з використанням сушильного обладнанняСавченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Кошель, О. Ю.; Savchenko-Pererva, M.; Sabadash, S.; Koshel, O.