Browsing by Author Yevlash, V. V.
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Аccumulation of vitamin E in the meat of quail in its different doses in a diet | Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В. |
2015 | Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктів | Косолапова, А. В.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Косолапова, А. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Kosolapova, A. V.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V. |
2015-04-02 | Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктів | Косолапова, А. В.; Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Косолапова, А. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Kosolapova, A. V.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V. |
2018 | Удосконалення технології м’ясних паштетів із використанням м’яса перепелів | Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V. |
2016 | Удосконалення технології сосисок із використанням м’яса перепелів | Євлаш, В. В.; Гриньова, Д. В.; Евлаш, В. В.; Гринёва, Д. В.; Yevlash, V. V.; Hrynova, D. V. |