Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Development of pumpkin seed meal biscuits | Helikh, Anna; Gao, Dan; Zhenhua, Duan; Yan, Liu; Feifei, Shang; Геліх, А. О.; Гао, Дан; Чженьхуа, Дуан; Янь, Лю; Фейфей, Шан; Гелих, А. А.; Гао, Дан; Чженьхуа, Дуан; Янь, Лю; Фейфей, Шан |
2020 | Optimization of ultrasound-assisted alkaline extraction of pumpkin seed meal protein isolate by response surface methodology | Gao, Dan; Helikh, Anna; Duan, Zhenhua; Гао, Д.; Геліх, А. О.; Дуан, З.; Гао, Д.; Гелих, А. А.; Дуан, З. |
2023 | Sausage technology for food sustainability : recipe, color, nutrition, structure | Liu, Y.; Helikh, A.; Filon, A.; Duan, Z.; Лю, Янь; Геліх, А. О.; Філон, А. М.; Дуан, Женьшуа |
2020 | Scientific substantiation of technology of pasta based on freshwater mussels enriched with selenium | Holovko, T.; Helikh, А.; Holovko, M.; Prymenko, V.; Zherebkin, M.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.; Применко, В. Г.; Жеребкін, М. В.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Головко, Н. П.; Применко, В. Г.; Жеребкін, М. В. |
2020 | The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetables | Samilyk, Maryna; Helikh, Anna; Bolgova, Natalia; Potapov, Vоlоdymyr; Sabadash, Sergei; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М. |
2020 | Влияние активированного угля на показатели качества сыра чеддер | Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Яременко, И. С.; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Яременко, І. С.; Samilyk, М. М.; Helikh, А. О.; Bolgova, N. V.; Yaremenko, I. S. |
2020 | Вплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показників | Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y. |
2017 | Вплив часу теплової обробки м’якого тіла молюска роду Anodonta на його консистенцію | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А. |
2018 | Дослідження акумуляції важких металів в м’якому тілі прісноводних молюсків роду Anodonta | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А. |
2017 | Дослідження змін м’якого тіла молюска прісноводного під впливом термічної обробки в технології напівфабрикату варено-замороженого | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N. P.; Golovko, T. M.; Gelikh, А. O. |
2018 | Дослідження оптимальних термінів зберігання напівфабрикату на основі молюска прісноводного | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M.; Golovko, T.; Helikh, A. |
2017 | Дослідження показників безпечності напівфабрикату з молюска прісноводного під час зберігання | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M.; Golovko, T.; Helikh, A. |
2019 | Дослідження показників якості страв та кулінарних виробів на основі напівфабрикату з молюска прісноводного та їх змін під час зберігання | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Применко, В. Г.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Применко, В. Г.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А.; Prymenko, V. |
2019 | Дослідження показників якості січених виробів на основі прісноводних гідробіонтів та порошку гінкго-білоба | Геліх, А. О.; Гелих, А. А.; Helikh, А. |
2017 | Дослідження структурних і біохімічних змін при заморожуванні та зберіганні напівфабрикату з молюсків прісноводних | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А. |
2015 | Дослідження якісного складу мінеральних речовин м’якого тіла прісноводних двостулкових молюсків роду Anodonta та їх морських аналогів – молюсків роду Mytilus | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M. Р.; Golovko, T. N.; Gelikh, A. А. |
2016 | Засоби нормалізації мікроклімату в кабінах тракторів для створення комфортних умов праці операторів в різні пори року | Василенко, О. О.; Геліх, А. О.; Василенко, О. А.; Гелих, А. А.; Vasilenko, O.; Gelikh, A. |
2020 | Застосування осмотичної дегідратації у технології цукатів із коренеплідних овочів | Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Bolgova, N.; Potapov, V.; Sabadash, S. |
2020 | Зміна показників якості фаршу із прісноводних гідробіонтів з рослинними компонентами | Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Применко, В. Г.; Головко, М. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Применко, В. Г.; Головко, Н. П.; Golovko, N.; Golovko, T.; Helikh, А.; Prymenko, V. |
2018 | Медико-біологічні дослідження напівфабрикату варено-замороженого з молюска прісноводного | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А. |