Browsing by Author Загорулько, А.
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Development of the plant for low-temperature treatment of meat products using IR-radiation | Zahorulko, A.; Zahorulko, A.; Yancheva, M.; Serik, M.; Sabadash, S.; Savchenko-Pererva, M.; Загорулько, А.; Загорулько, А.; Янчева, М.; Серик, М.; Сабадаш, С.; Савченко-Перерва, М.; Загорулько, А.; Загорулько, А.; Янчева, М.; Серик, М.; Сабадаш, С.; Савченко-Перерва, М. |
2020 | Improvement of equipment in order to intensify the process of drying dispersed food products | Sabadash, S.; Savchenko-Pererva, M.; Radchuk, O.; Rozhkova, L.; Zahorulko, A.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Загорулько, А.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Загорулько, А. |
2019 | Improving a vacuum-evaporator with enlarged heat exchange surface for making fruit and vegetable semi-finished products | Zahorulko, A.; Zagorulko, A.; Fedak, N.; Sabadash, S.; Kazakov, D.; Kolodnenko, V.; Загорулько, А.; Загорулько, А.; Федак, Н.; Сабадаш, С.; Казаков, Д.; Колодненко, В.; Загорулько, А.; Загорулько, А.; Федак, Н.; Сабадаш, С.; Казаков, Д.; Колодненко, В. |