Browsing by Author Загорулько, А.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 3 of 3
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Development of the plant for low-temperature treatment of meat products using IR-radiationZahorulko, A.; Zahorulko, A.; Yancheva, M.; Serik, M.; Sabadash, S.; Savchenko-Pererva, M.; Загорулько, А.; Загорулько, А.; Янчева, М.; Серик, М.; Сабадаш, С.; Савченко-Перерва, М.; Загорулько, А.; Загорулько, А.; Янчева, М.; Серик, М.; Сабадаш, С.; Савченко-Перерва, М.
2020Improvement of equipment in order to intensify the process of drying dispersed food productsSabadash, S.; Savchenko-Pererva, M.; Radchuk, O.; Rozhkova, L.; Zahorulko, A.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Загорулько, А.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Загорулько, А.
2019Improving a vacuum-evaporator with enlarged heat exchange surface for making fruit and vegetable semi-finished productsZahorulko, A.; Zagorulko, A.; Fedak, N.; Sabadash, S.; Kazakov, D.; Kolodnenko, V.; Загорулько, А.; Загорулько, А.; Федак, Н.; Сабадаш, С.; Казаков, Д.; Колодненко, В.; Загорулько, А.; Загорулько, А.; Федак, Н.; Сабадаш, С.; Казаков, Д.; Колодненко, В.