Перегляд зібрання за групою - Автори Маренкова, Тетяна
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Modification in Physicochemical, Structural and Digestive Properties of Potato Starch During Heat-Moisture Treatment Combined with Microwave Pre- and Post-Treatment | Deng, Chunli; Melnyk, Oksana; Marenkova, Tatyana; Luo, Yanghe; Чунлі, Ден; Мельник, Оксана; Маренкова, Тетяна; Луо, Янхе |
2024 | The rheological characteristics of the dough for semi-finished biscuit with the addition of crickets flour | Sereda, O.; Melnyk, O.; Marenkova, T.; Koshel, O.; Bokovets, S.; Середа, Ольга; Мельник, Оксана; Маренкова, Тетяна; Кошель, Олена; Боковець, Сергій |
2019 | The study correlation between physicochemical prorerties, botanical origin and microbial contamination of honey from the south Ukraine | Berhilevych, Oleksandra; Kasianchuk, Victoria; Kukhtyn, Mykola; Dimitrijevich, Lubov; Marenkova, Tatyana; Бергілевич, Олександра; Касянчук, Вікторія; Кухтин, Микола; Димитрієвич, Любов; Маренкова, Тетяна; Бергилевич, Александра; Касянчук, Виктория; Кухтин, Николай; Димитриевич, Любовь; Маренкова, Татьяна |
2023 | Якісні показники тіста для вареників із використанням імеретинського шафрану | Маренкова, Тетяна; Середа, Ольга; Marenkova, Tatyana; Sereda, Olha |