Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Analisis of the relevant problems of food production sphere | Tolbatova, О. О.; Marenkova, T. I.; Shekhovtsova, I. A.; Толбатова, О. О.; Маренкова, Т. І.; Шеховцова, І. А.; Толбатова, О. О.; Маренкова, Т. И.; Шеховцова, И. А. |
2023 | Properties and application of modified starches in food production | Mazurenko, Igor; Коshel, Olena; Marenkova, Tatyana; Shkaraputa, Roman; Мазуренко, І. К.; Кошель, О. Ю.; Маренкова, Т. І.; Шкарапута, Р. В. |
2015 | Research of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gels | Bidyuk, D.; Garncarek, B.; Gurskyi, P.; Marenkova, T.; Mikhailova, A.; Pertsevoi, F.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б.; Гурський, П. В.; Маренкова, Т. І.; Михайлова, Г. С.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б.; Гурский, П. В.; Маренкова, Т. И.; Михайлова, А. С.; Перцевой, Ф.В. |
2020 | Specific features of accumulation of organochlorine pesticide residues in melliferous plant, bee pollen, and honey | Kasianchuk, V.; Berhilevych, O.; Negai, I.; Dimitrijevich, L.; Marenkova, T.; Касянчук, В. В.; Бергілевич, О. М.; Негай, І.; Дімитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Касянчук, В. В.; Бергилевич, А. Н.; Негай, И.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И. |
2018 | Аналіз актуальних аспектів сфери виробництва продуктів харчування | Радчук, О. В.; Толбатова, О. О.; Маренкова, Т. І.; Радчук, О. В.; Толбатова, О. О; Маренкова, Т. И.; Radchuk, O. V.; Tolbatova, O. O.; Marenkova, T. I. |
2013 | Аналіз жирнокислотного складу рослинної олії | Болгова, Н. В.; Маренкова, Т. І.; Болгова, Н. В.; Маренкова, Т. И.; Bolgova, N. V.; Marenkova, T. І. |
2013 | Вивчення залежності динамічної в’язкості та розміру частинок жиро-рослинних сумішей від вмісту рослинної сировини та умов проведення експерименту | Димитрієвич, Л. Р.; Скуріхіна, Л. А.; Степанова, Т. М.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Г.; Скурихина, Л. А.; Степанова, Т. М.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevich, L. R.; Skurihina, L. A.; Stepanova, T. М.; Marenкova, T. I. |
2023 | Визначення показників якості тіста для круасанів | Кошель, О. Ю.; Москаленко, А. О.; Маренкова, Т. І.; Лобачова, Н. Л.; Koshel, О.; Moscolenko, A.; Marenkova, T.; Lobachova, N. |
2016 | Вплив умов зберігання на вміст вітамінного складу розроблених кулінарних виробів на основі шпику | Димитрієвич, Л. Р.; Скурихіна, Л. А.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Skurikhina, L. A.; Marenkova, T. I. |
2014 | Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану | Гурський, П. В.; Маренкова, Т. І.; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.; Гурский, П. В.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Hurskiy, P. V.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V. |
2014 | Дослідження впливу функціональних добавок на концентрацію і розмір надмолекулярних часток в розчинах капа-каррагінану | Гурський, П. В.; Маренкова, Т. І.; Перцевий, Ф. В.; Гурський, П. В.; Маренкова, Т. И.; Перцевой, Ф. В.; Guхrskiy, P. V.; Marenkova, T. I.; Pertsevoy, F. V. |
2015-05-14 | Дослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів капа-каррагінану | Маренкова, Т. І.; Гурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.; Маренкова, Т. И.; Гурский, П. В.; Бидюк, Д. О.; Перцовой, Ф. В.; Marenkova, T. I.; Gursky, P. V.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V. |
2014 | Дослідження надмолекулярної структури розчину капа-каррагінану | Маренкова, Т. І.; Гурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Маренкова, Т. И.; Гурський, П. В.; Перцевой, Ф. В.; Marenkova, T. I.; Hurskiy, P. V.; Pertsevoy, F. V. |
2017 | Зміни кольору і вмісту вітамінного складу кулінарних виробів на основі шпику та моркви у процесі зберігання | Димитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Dimitrievich, L. R.; Marenkova, T. I. |
2016 | Исследование влияния растительных смесей на функциональные свойства изделий на основе шпига | Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Скурихина, Л. А.; Павлоцкая, Л. Ф.; Димитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Скуріхіна, Л. А.; Павлоцька, Л. Ф.; Dimitrievich, L. R.; Marenkova, T. I.; Skurikhina, L. A.; Pavlotskaya, L. F. |
2018 | Медико-біологічні дослідження м’ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачами | Димитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Marenkova, T. I. |
2017 | Механізм переходу барвникових речовин й посилення кольору каратиноїдів у жиро-рослинних сумішах | Димитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Dimitrievich, L. R.; Marenkova, T. I. |
2014-04-14 | Організація шкільного харчування в сучасних умовах | Димитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. І.; Степанова, Т. М.; Димитрієвич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Степанова, Т. М. |
2023 | Розширення асортименту паштетів збагачених на культивовану грибну сировину при кейтеринговому обслуговуванні | Перцевой, Ф. В.; Фотіна, Т. І.; Кошель, О. Ю.; Маренкова, Т. І.; Pertsevoi, F.; Fotina, Т.; Koshel, О.; Marenkova, T. |
2018 | Розширення використання свинячої печінки і селезінки з оздоровчою метою | Димитрієвич, Л. Р.; Скуріхіна, Л. А.; Маренкова, Т. І.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Маренкова, Т. И.; Dimitrijevic, L. R.; Skurikhina, L. A.; Marenkova, T. I. |