Перегляд зібрання за групою - Автори Повод, Н.
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Effects of various pre-slaughter weights on the physico-chemical qualities of pig meat | Povod, M.; Mykhalko, O.; Kyselov, O.; Opara, V.; Andreychuk, V.; Samokhina, Y.; Повод, М.; Михалко, О.; Кисельов, О.; Опара, В.; Андрейчук, В.; Самохіна, Ю.; Повод, Н.; Михалко, А.; Киселев, А.; Опара, В.; Андрейчук, В.; Самохина, Ю. |
2022 | Reproductive qualities of sows at different durations of previous lactation | Shvachka, R.; Povod, M.; Mykhalko, O.; Shpetnyi, M.; Korzh, O.; Verbelchuk, T.; Shcherbyna, O.; Швачка, Р.; Повод, М.; Михалко, О.; Шпетний, М.; Корж, О.; Вербельчук, Т.; Щербина, О.; Швачка, Р.; Повод, Н.; Михалко, А.; Шпетный, Н.; Корж, О.; Вербельчук, Т.; Щербина, Е. |
2022 | Seasonal dependence of the productivity of Irish origins sows from the type of microclimate systems in the farrowing room | Mykhalko, O.; Povod, M.; Korzh, O.; Verbelchuk, T.; Verbelchuk, S.; Shcherbyna, O.; Михалко, О.; Повод, М.; Корж, О.; Вербельчук, Т.; Вербельчук, С.; Щербина, О.; Михалко, А.; Повод, Н.; Корж, О.; Вербельчук, Т.; Вербельчук, С.; Щербина, О. |