Перегляд зібрання за групою - Автори Cherniavska, Tetiana
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Development of bread technology with the highest biological value and increased shelf life | Samilyk, Maryna; Demidova, Evgenia; Bolgova, Natalia; Savenko, Oleh; Cherniavska, Tetiana; Самілик, Марина; Демидова, Євгенія; Болгова, Наталія; Савенко, Олег; Чернявська, Тетяна |
2022 | Influence of adding wild berry powders on the quality of pasta products | Samilyk, Maryna; Demidova, Evgenia; Bolgova, Natalia; Kapitonenko, Anatoly; Cherniavska, Tetiana; Самілик, Марина; Демидова, Євгенія; Болгова, Наталія; Капітоненко, Анатолій; Чернявська, Тетяна |
2024 | Use of hop extract in the biotechnology of kefir beverage | Samilyk, Maryna; Bolgova, Natalia; Samokhina, Evgeniya; Cherniavska, Tetiana; Kharchenko, Serhiі; Самілик, Марина; Болгова, Наталія; Самохіна, Євгенія; Чернявська, Тетяна; Харченко, Сергій |