Перегляд зібрання за групою - Автори Kitchenko, L. N.
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2017 | Вплив вівсяного борошна на технологічні властивості йогурту | Назаренко, Юлия Валентиновна; Кітченко, Людмила Миколаївна; Окуневська, Світлана Олександрівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Назаренко, Юлия Валентиновна; Китченко, Людмила Николаевна; Окуневская, Светлана Александровна; Цигура, Виктория Викторовна; Nazarenko, J. V.; Kitchenko, L. N.; Okunevska, S. O.; Tsyhura, V. V. |
2017 | Значення мембранних процесів у технології виробництва сирів | Назаренко, Юлія Валентинівна; Кітченко, Людмила Миколаївна; Назаренко, Юлия Валентиновна; Китченко, Людмила Николаевна; Nazarenko, J. V.; Kitchenko, L. N. |
2017 | Способи подовження термінів зберігання йогурту | Кітченко, Людмила Миколаївна; Назаренко, Юлія Валентинівна; Окуневська, Світлана Олександрівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Китченко, Людмила Николаевна; Назаренко, Юлия Валентиновна; Окуневская, Светлана Александровна; Цигура, Виктория Викторовна; Kitchenko, L. N.; Nazarenko, J. V.; Okunevska, S. O.; Tsyhura, V. V. |