Перегляд зібрання за групою - Автори Koshel, O.
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Introduction of vortex machines in bakery production | Savchenko, M.; Radchuk, O.; Koshel, O.; Савченко, М.; Радчук, О.; Кошель, О. |
2024 | The rheological characteristics of the dough for semi-finished biscuit with the addition of crickets flour | Sereda, O.; Melnyk, O.; Marenkova, T.; Koshel, O.; Bokovets, S.; Середа, Ольга; Мельник, Оксана; Маренкова, Тетяна; Кошель, Олена; Боковець, Сергій |
2023 | Підвищення показників якості січених виробів із птиці, збагачених на культивовану грибну сировину з використанням сушильного обладнання | Савченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Кошель, О. Ю.; Savchenko-Pererva, M.; Sabadash, S.; Koshel, O. |
2024 | Удосконалення технології кексів з використанням люпинового борошна | Кошель, О.; Савченко, М.; Перцевой, Ф.; Маренкова, Т.; Koshel, O.; Savchenko, M.; Pertsevoi, F.; Marenkova, T. |
2024 | Інноваційна технологія приготування тіста для піци | Кошель, О.; Маренкова, Т.; Степанова, Т.; Крутась, А.; Koshel, O.; Marenkova, T.; Stepanova, T.; Krutas, A. |