Перегляд зібрання за групою - Автори Koshel, O.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Introduction of vortex machines in bakery productionSavchenko, M.; Radchuk, O.; Koshel, O.; Савченко, М.; Радчук, О.; Кошель, О.
2024The rheological characteristics of the dough for semi-finished biscuit with the addition of crickets flourSereda, O.; Melnyk, O.; Marenkova, T.; Koshel, O.; Bokovets, S.; Середа, Ольга; Мельник, Оксана; Маренкова, Тетяна; Кошель, Олена; Боковець, Сергій
2023Підвищення показників якості січених виробів із птиці, збагачених на культивовану грибну сировину з використанням сушильного обладнанняСавченко-Перерва, М. Ю.; Сабадаш, С. М.; Кошель, О. Ю.; Savchenko-Pererva, M.; Sabadash, S.; Koshel, O.
2024Удосконалення технології кексів з використанням люпинового борошнаКошель, О.; Савченко, М.; Перцевой, Ф.; Маренкова, Т.; Koshel, O.; Savchenko, M.; Pertsevoi, F.; Marenkova, T.
2024Інноваційна технологія приготування тіста для піциКошель, О.; Маренкова, Т.; Степанова, Т.; Крутась, А.; Koshel, O.; Marenkova, T.; Stepanova, T.; Krutas, A.