Перегляд зібрання за групою - Автори Lyubenco, G. D.
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2014 | Особливості технології термостійкості молоковмісної начинки замороженої з використанням пектину | Любенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Любенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Lyubenco, G. D.; Obozna, M. V.; Pertsevoy, F. V. |
2013 | Термостійка начинка для кондитерських та кулінарних виробів на основі пектину | Маркович, Я. С.; Любенко, Г. Д.; Перцевой, Ф. В.; Маркович, Я. С.; Любенко, Г. Д.; Перцевой, Ф. В.; Markovic, Y. S.; Lyubenco, G. D.; Pertsevoy, F. V. |
2013 | Технологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектину | Будаева, А. І.; Любенко, Г. Д.; Перцевой, Ф. В.; Будаєва, А. И.; Любенко, Г. Д.; Перцевой, Ф. В.; Budaeva, A. I.; Lyubenco, G. D.; Pertsevoy, F. V. |
2014 | Технологія термостійкості молоковмісної начинки з використанням пектину | Любенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Писичніченко, В. Ю.; Любенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Писичниченко, В. Ю.; Lyubenco, G. D.; Obozna, M. V.; Pertsevoy, F. V.; Pysychnichenko, V. U. |