Перегляд зібрання за групою - Автори Lyubenco, G. D.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Особливості технології термостійкості молоковмісної начинки замороженої з використанням пектинуЛюбенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Любенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Lyubenco, G. D.; Obozna, M. V.; Pertsevoy, F. V.
2013Термостійка начинка для кондитерських та кулінарних виробів на основі пектинуМаркович, Я. С.; Любенко, Г. Д.; Перцевой, Ф. В.; Маркович, Я. С.; Любенко, Г. Д.; Перцевой, Ф. В.; Markovic, Y. S.; Lyubenco, G. D.; Pertsevoy, F. V.
2013Технологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектинуБудаева, А. І.; Любенко, Г. Д.; Перцевой, Ф. В.; Будаєва, А. И.; Любенко, Г. Д.; Перцевой, Ф. В.; Budaeva, A. I.; Lyubenco, G. D.; Pertsevoy, F. V.
2014Технологія термостійкості молоковмісної начинки з використанням пектинуЛюбенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Писичніченко, В. Ю.; Любенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Писичниченко, В. Ю.; Lyubenco, G. D.; Obozna, M. V.; Pertsevoy, F. V.; Pysychnichenko, V. U.