Перегляд зібрання за групою - Автори Melnyk, Oksana

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Determining the effect of formulation components on the physical-chemical processes in a semifinished flour whipped product under programmed changes in temperaturePertsevoi, Fedir; Hurskyi, Petro; Kondrashyna, Lidiia; Shylman, Lev; Melnyk, Oksana; Fedak, Nataliia; Omelchenko, Svitlana; Kis, Viktor; Lukianov, Ihor; Mitiashkina, Tetiana; Перцевой, Федір; Гурський, Петро; Кондрашина, Лідія; Шильман, Лев; Мельник, Оксана; Федак, Наталія; Омельченко, Світлана; Кіс, Віктор; Лук'янов, Ігор; Мітяшкіна, Тетяна; Перцевой, Федор; Гурский, Петр; Кондрашина, Лидия; Шильман, Лев; Мельник, Оксана; Федак, Наталья; Омельченко, Светлана; Кис, Виктор; Лукьянов, Игорь; Митяшкина, Татьяна
2022Improving the technology of sauces using vegetable and berry raw materialsWu, Qiuna; Melnyk, Oksana; У, Чуйна; Мельник, О. Ю.
2022Influence of substitution of wheat flour with modified potato starch on the quality of chinese steamed breadDeng, Chunli; Melnyk, Oksana; Luo, Yanghe; Ден, Чунлі; Мельник, Оксана; Луо, Янхе
2022Modification in Physicochemical, Structural and Digestive Properties of Potato Starch During Heat-Moisture Treatment Combined with Microwave Pre- and Post-TreatmentDeng, Chunli; Melnyk, Oksana; Marenkova, Tatyana; Luo, Yanghe; Чунлі, Ден; Мельник, Оксана; Маренкова, Тетяна; Луо, Янхе
2023Substitution of wheat flour with modified potato starch affects texture properties of dough and the quality of fresh noodlesDeng, Chunli; Melnyk, Oksana; Luo, Yanghe; Ден, Чунлі; Мельник, Оксана; Луо, Янхе
2022Новий вид функціональної сировини з підвищеним вмістом білку для бісквітних виробівСереда, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Sereda, Olha; Melnyk, Oksana
2023Органолептичний аналіз бісквіта круглого з додаванням білкововмісної сировиниСереда, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Melnyk, Oksana; Sereda, Olha