Перегляд зібрання за групою - Автори Qin, Xuanxuan
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Development of technology of fermented milk drinks enriched with dietary fibers | Qin, Xuanxuan; Цзінь, Сюаньсюань |
2022 | The influence of dietary fiber in defatted sesame flour on kefir | Qin, Xuanxuan; Samilyk, Maryna; Luo, Yanghe; Цинь, Сюаньсуань; Самілик, Марина Михайлівна; Луо, Янге |
2022 | The influence of dietary fiber in rice bran on kefir | Qin, Xuanxuan; Samilyk, Maryna; Luo, Yanghe; Цинь, Сюаньсуань; Самілик, Марина Михайлівна; Луо, Янге |
2022 | The Influence of the Introduction of Fibre-rich Bran on the Quality of Kefir | Qin, Xuanxuan; Samilyk, Maryna; Luo, Yanghe; Цинь, Сюаньсуань; Самілик, Марина Михайлівна; Луо, Янге |