Перегляд зібрання за групою - Автори Suprunenko, K. Ye.
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Prospects of cultivated mushrooms use in technology of sausages | Stepanova, T. M.; Kondratjuk, N. V.; Haijuan, N.; Suprunenko, K. Ye.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Хайцзюнь, Н.; Супруненко, К. Є.; Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.; Хайцзюнь, Н.; Супруненко, Е. Е. |
2020 | System of technical regulation and conformity assessment of Ukraine and China. Comparative analysis of legislation on product quality and safety | Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.; Kozhemiaka, O. V.; Suprunenko, K. Ye.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Кожемяка, О. В.; Супруненко, К. Є.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Кожемяка, О. В.; Супруненко, К. Е. |
2019 | Vegetable protein blend technology for vegetarian sausages | Nan, H.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.; Afanasiiev, O. V.; Sytnyk, K. I.; Dyshuk, A. V.; Suprunenko, K. Ye.; Нан, Х.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Афанасьєв, О. В.; Ситник, К. І.; Дишук, А. В.; Супруненко, К. Є.; Нан, Х.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Афанасьев, А. В.; Сытник, Е. И.; Дышук, А. В.; Супруненко, Е. Е. |