Перегляд зібрання за групою - Теми dairy products

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 14 із 14
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Improving competitiveness of dairy enterprisesStoyanets, Natalia; Shulga, Ruslan; Стоянець, Н.; Шульга, Р.; Стоянец, Н.; Шульга, Р.
2020Амінокислотний склад молочних продуктів ферментованих мікроорганізмами різних таксономічних групБаль-Прилипко, Л.; Даніленко, С.; Потемська, О.; Науменко, О.; Крижська, Т.; Баль-Прилипко, Л.; Даниленко, С.; Потемская, О.; Науменко, О.; Крыжская, Т.; Bal-Prylypko, L.; Danylenko, S.; Potemska, O.; Naumenko, O.; Kryzhska, Т.
2014Аналіз невідповідностей у молочних продуктах, призначених для експорту за показниками безпечностіЄфімова, Ольга Миколаївна; Бергілевич, Олександра Миколаївна; Марченко, Андрій Миколайович; Касянчук, Вікторія Вікторівна; Ефимова, Ольга Николаевна; Бергилевич, Александра Николаевна; Марченко, Андрей Николаевич; Касянчук, Виктория Викторовна; Efimova, Olga Mykolayvna; Bergilevich, Oleksandra Mykolayvna; Marchenko, Andrey Mykolaivych; Kasyanchuk, Victoria Vyktorivna
2022Використання калини та продуктів її переробки у виробництві здобних виробівРоженко, А. С.; Мельник, О. Ю.; Rozhenko, A.; Melnyk, O.
2017Вплив вівсяного борошна на технологічні властивості йогуртуНазаренко, Юлия Валентиновна; Кітченко, Людмила Миколаївна; Окуневська, Світлана Олександрівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Назаренко, Юлия Валентиновна; Китченко, Людмила Николаевна; Окуневская, Светлана Александровна; Цигура, Виктория Викторовна; Nazarenko, J. V.; Kitchenko, L. N.; Okunevska, S. O.; Tsyhura, V. V.
2018Контроль якості тваринницької продукції на ринках Київської областіБордун, О. М.; Шкварковська, В. М.; Бордун, А. Н.; Шкварковская, В. Н.; Bordun, O. M.; Shkvarkovska, V. M.
2016Нові патогенні мікроорганізми, що актуальні для контролю в молоці та молочних продуктахКасянчук, В.; Бергілевич, О.; Терьохіна, О.; Гришина, Є.; Касянчук, В.; Бергилевич, А.; Терёхина, Е.; Гришина, Е.; Kasianchuk, V.; Berhilevych, O.; Terehina, O.; Grishina, E.
2016Пектин у технології виробництва функціональних молочних продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2018Перспективи розробки технології молочних продуктів зниженої енергоцінностіОкуневська, С. О.; Нурітдінов, У. А.; Окуневская, С. А.; Нуритдинов, У. А.; Okunevska, S.; Nuritdiniv, U.
2014-11Перспективи створення молочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннямиОкуневська, Світлана Олександрівна; Окуневская, Светлана Александровна; Okunevska, Svitlana
2015Підходи до створення функціональних молочних продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В .; Bolhova, N. V.
2023Розробка рецептурних композицій сирних паст з підвищеною біологічною цінністюНазаренко, Ю. В.; Пуригін, І. О.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Puryhin, I. O.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P.
2023Розробка сирного продукту із рослинним білкомНазаренко, Ю. В.; Шмідт, Б. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Shmidt, B. V.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P.
2015Якість і безпечність молочної продукції в умовах виробничих підприємствЛевченко, І. В.; Левченко, И. В.; Levchenko, I. V.