Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Improving competitiveness of dairy enterprises | Stoyanets, Natalia; Shulga, Ruslan; Стоянець, Н.; Шульга, Р.; Стоянец, Н.; Шульга, Р. |
2020 | Амінокислотний склад молочних продуктів ферментованих мікроорганізмами різних таксономічних груп | Баль-Прилипко, Л.; Даніленко, С.; Потемська, О.; Науменко, О.; Крижська, Т.; Баль-Прилипко, Л.; Даниленко, С.; Потемская, О.; Науменко, О.; Крыжская, Т.; Bal-Prylypko, L.; Danylenko, S.; Potemska, O.; Naumenko, O.; Kryzhska, Т. |
2014 | Аналіз невідповідностей у молочних продуктах, призначених для експорту за показниками безпечності | Єфімова, Ольга Миколаївна; Бергілевич, Олександра Миколаївна; Марченко, Андрій Миколайович; Касянчук, Вікторія Вікторівна; Ефимова, Ольга Николаевна; Бергилевич, Александра Николаевна; Марченко, Андрей Николаевич; Касянчук, Виктория Викторовна; Efimova, Olga Mykolayvna; Bergilevich, Oleksandra Mykolayvna; Marchenko, Andrey Mykolaivych; Kasyanchuk, Victoria Vyktorivna |
2022 | Використання калини та продуктів її переробки у виробництві здобних виробів | Роженко, А. С.; Мельник, О. Ю.; Rozhenko, A.; Melnyk, O. |
2017 | Вплив вівсяного борошна на технологічні властивості йогурту | Назаренко, Юлия Валентиновна; Кітченко, Людмила Миколаївна; Окуневська, Світлана Олександрівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Назаренко, Юлия Валентиновна; Китченко, Людмила Николаевна; Окуневская, Светлана Александровна; Цигура, Виктория Викторовна; Nazarenko, J. V.; Kitchenko, L. N.; Okunevska, S. O.; Tsyhura, V. V. |
2018 | Контроль якості тваринницької продукції на ринках Київської області | Бордун, О. М.; Шкварковська, В. М.; Бордун, А. Н.; Шкварковская, В. Н.; Bordun, O. M.; Shkvarkovska, V. M. |
2016 | Нові патогенні мікроорганізми, що актуальні для контролю в молоці та молочних продуктах | Касянчук, В.; Бергілевич, О.; Терьохіна, О.; Гришина, Є.; Касянчук, В.; Бергилевич, А.; Терёхина, Е.; Гришина, Е.; Kasianchuk, V.; Berhilevych, O.; Terehina, O.; Grishina, E. |
2016 | Пектин у технології виробництва функціональних молочних продуктів | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2018 | Перспективи розробки технології молочних продуктів зниженої енергоцінності | Окуневська, С. О.; Нурітдінов, У. А.; Окуневская, С. А.; Нуритдинов, У. А.; Okunevska, S.; Nuritdiniv, U. |
2014-11 | Перспективи створення молочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями | Окуневська, Світлана Олександрівна; Окуневская, Светлана Александровна; Okunevska, Svitlana |
2015 | Підходи до створення функціональних молочних продуктів | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В .; Bolhova, N. V. |
2023 | Розробка рецептурних композицій сирних паст з підвищеною біологічною цінністю | Назаренко, Ю. В.; Пуригін, І. О.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Puryhin, I. O.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P. |
2023 | Розробка сирного продукту із рослинним білком | Назаренко, Ю. В.; Шмідт, Б. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Shmidt, B. V.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P. |
2015 | Якість і безпечність молочної продукції в умовах виробничих підприємств | Левченко, І. В.; Левченко, И. В.; Levchenko, I. V. |