Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Research and development of technology for the production of yoghurt enriched with cereal β-glucan | Qu, Xiaoqing; Цю, Сяоцзінь |
2018 | Вдосконалення технології йогурту, збагаченого білковими компонентами | Сонько, Катерина Володимирівна; Сонько, Екатерина Владимировна; Sonko, Kateryna Vladimirovna |
2018 | Використання вторинної молочної сировини – ретентату сироватки у виробництві кисломолочних напоїв | Пшонкін, Едуард Олексійович; Пшонкин, Эдуард Алексеевич; Pshonkin, Eduard |
2020 | Використання кокосового борошна в технології кисломолочних напоїв | Цигура, В. В.; Яременко, І. С.; Цигура, В. В.; Яременко, И. С.; Tsyhura, V. V.; Yaremenko, I. S. |
2022 | Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогурту | Самілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Samilyk, M.; Demidova, E. |
2020 | Використання сиропу із фініків в технології виготовлення йогуртів | Цигура, Вікторія Вікторівна; Янковський, Роман Володимирович; Цигура, Виктория Викторовна; Янковский, Роман Владимирович; Tsyhura, Viktоriia Viktorivna; Yankovsky, Roman Vladimirovich |
2017 | Вплив вівсяного борошна на технологічні властивості йогурту | Назаренко, Юлия Валентиновна; Кітченко, Людмила Миколаївна; Окуневська, Світлана Олександрівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Назаренко, Юлия Валентиновна; Китченко, Людмила Николаевна; Окуневская, Светлана Александровна; Цигура, Виктория Викторовна; Nazarenko, J. V.; Kitchenko, L. N.; Okunevska, S. O.; Tsyhura, V. V. |
2014-04 | Вплив якості молока на якість продуктів, виготовлених з нього | Гриньова, Д. В.; Гринёва, Д. В.; Hrynova, D. V. |
2023 | Дослідження показників якості кисломолочних напоїв з використанням борошна кіноа | Болгова, Наталія Вікторівна; Самохіна, Євгенія Анатоліївна; Bolgova, N. V.; Samokhina, E. А. |
2023 | Дослідження технологічного процесу переробки молочної сировини та виробництва йогурту в умовах ТОВ «Мілкіленд-Україна» філії Сумський молочний завод ДП «Аромат» | Красій, Аліна Олександрівна; Krasiy, Alina Oleksandrivna |
2017 | Кисломолочные продукты функционального назначения | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2020 | Оптимізація показників якості йогуртів з додаванням наповнювачів | Геліх, А.; Применко, В.; Василенко, О.; Геращенко, М.; Савісько, О.; Гелих, А.; Применко, В.; Василенко, О.; Геращенко, М.; Сависько, О.; Helikh, A.; Prymenko, V.; Vasylenko, O.; Gerashchenko, M.; Savisko, O. |
2022 | Оптимізація реологічних показників структури йогурта із додаванням ізоляту білка насіння коноплі | Геліх, А.; Даниленко, С.; Крижська, Т.; Семерня, О.; Gelikh, A.; Danylenko, S.; Kryzhska, T.; Semernya, O. |
2017 | Органолептична характеристика йогурту з рослинною добавкою | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2019 | Перспективи використання бурякових цукатів у виробництві йогуртів | Самілик, Марина Михайлівна; Самилык, Марина Михайловна; Samilyk, Maryna |
2015 | Реконструкція філії «Сумський молочний завод» ДП «Аромат» (цех розливу) | Передрій, Олександр Олександрович; Передрий, Александр Александрович; Peredriy, Alexander |
2018 | Розробка кисломолочного продукту з використанням ретентату молочної сироватки, збагаченого пребіотичними компонентами | Шевченко, Ганна Іванівна; Шевченко, Анна Ивановна; Shevchenko, Anna Ivanivna |
2019 | Створення функціональних кисломолочних продуктів | Самілик, М. М.; Цирулик, Р. В.; Самилык, М. М.; Цирулик, Р. В.; Samilyk, M.M.; Tsyrulyk, R. V. |
2017 | Інноваційні в технології виробництва йогуртів | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2017 | Інновації в технології виробництва йогуртів | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |