Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10082
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKvitko, Maksym-
dc.contributor.authorGetman, Nadiia-
dc.contributor.authorButenko, Andrey-
dc.contributor.authorDemydas, Grygory-
dc.contributor.authorMoisiienko, Vira-
dc.contributor.authorStotska, Svitlana-
dc.contributor.authorBurko, Lesya-
dc.contributor.authorOnychko, Viktor-
dc.contributor.authorКвітко, Максим-
dc.contributor.authorГетьман, Надія-
dc.contributor.authorБутенко, Андрій-
dc.contributor.authorДемидас, Григорій-
dc.contributor.authorМоїсеєнко, Віра-
dc.contributor.authorСтоцька, Світлана-
dc.contributor.authorБурко, Леся-
dc.contributor.authorОничко, Віктор-
dc.contributor.authorКвитко, Максим-
dc.contributor.authorГетьман, Надежда-
dc.contributor.authorБутенко, Андрей-
dc.contributor.authorДемидас, Григорий-
dc.contributor.authorМоисеенко, Вера-
dc.contributor.authorСтоцкая, Светлана-
dc.contributor.authorБурко, Леся-
dc.contributor.authorОнычко, Виктор-
dc.date.accessioned2022-11-03T10:19:19Z-
dc.date.available2022-11-03T10:19:19Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationFactors of increasing alfalfa yield capacity under conditions of the Forest-Steppe [Electronic resource] / М. Kvitko, N. Getman, А. Butenko [and athers] // Agraarteadus : Journal of Agricultural Science. – 2021. – Т. 32, № 1. – Р. 59-66. – Режим доступу : https://doi.org/10.15159/jas.21.10. - Заголовок з екрану.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10082-
dc.descriptionВ статье рассмотрены вопросы повышения урожайности люцерны при выращивании в условиях Лесостепи. Люцерна (Medicago sativa L.) южного экотипа, сорт Анжелика по урожайности не уступал сорту Розана. Содержание сырого протеина люцерны в фазе начала бутонизации среднее у сортов Анжелик и Розана 21,07–21,37 % для посева с междурядьями 12,5 см и 20,67–20,68 % – 25,0 см. Сужение междурядий способствовало повышению содержания сырого протеина на 0,55-0,58%. По урожайности кормов сорта люцерны Анжелика и Розана были эквивалентны.uk_UA
dc.description.abstractThe article deals with the issues of increasing the yield of alfalfa when grown in the forest-steppe conditions. Alfalfa (Medicago sativa L.) of the southern ecotype, the Anzhelika variety was not inferior to the Rosana variety in terms of productivity. The content of alfalfa crude protein in the phase of the beginning of budding is average in the varieties Angelik and Rozana 21.07–21.37% for sowing with row spacing of 12.5 cm and 20.67–20.68% - 25.0 cm. an increase in the content of crude protein by 0.55-0.58%. In terms of forage yield, the varieties of alfalfa Anzhelika and Rozana were equivalent. У статті розглянуті питання підвищення врожайності люцерни при вирощуванні в умовах Лісостепу. Люцерна (Medicago sativa L.) південного екотипу, сорт Анжеліка за врожайністю не поступався сорту Розана. Вміст сирого протеїну люцерни у фазі початку бутонізації середній у сортів Анжелік та Розана 21,07–21,37 % для посіву з міжряддями 12,5 см та 20,67–20,68 % – 25,0 см. Звуження міжряддя сприяло підвищенню вмісту сирого протеїну на 0,55–0,58%. За врожайністю кормів сорти люцерни Анжеліка та Розана були еквівалентними.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectalfalfauk_UA
dc.subjectMedicago sativauk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectлюцернаuk_UA
dc.subjectMedicago sativauk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectлюцернаuk_UA
dc.subjectMedicago sativauk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.titleFactors of increasing alfalfa yield capacity under conditions of the Forest-Steppeuk_UA
dc.title.alternativeФактори підвищення врожайності люцерни в умовах Лісостепуuk_UA
dc.title.alternativeФакторы повышения урожайности люцерны в условиях Лесостепиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття 2.pdf829,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.