Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 101-110 зі 128.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Удосконалення технології борошняних страв з використанням хлорелиКалініченко, Ярослав Ігорович; Kalinichenko, Yaroslav Ihorovych
2023Удосконалення технології начинок з використанням пюреКрупська, Альона Вікторівна; Krupska, Alyona Viktorivna
2023Удосконалення технології печива з начинкамиАщаулова, Наталія Сергіївна; Aschaulova, Nataliya Sergiivna
2023Удосконалення технології макаронних виробів із використанням рослинної сировиниДеуленко, Анатолій Борисович; Deulenko, A. B.
2023Удосконалення технології тіста для піци з використанням порошків пряних травМоскаленко, Аліна Олександрівна; Moskalenko, Alina Oleksandrivna
2023Удосконалення технології круп підвищеної харчової цінностіСінявіна, Аліна Олександрівна; Siniavina, Alina Oleksandrivna
2023Удосконалення технології маффінів з використанням безглютенового борошнаТолста, Оксана Петрівна; Tolsta, Oksana Petrivna
2023Удосконалення м’ясних січених виробів із птиці з додаванням культивованої грибної сировиниПанасенко, Анастасія Віталіївна; Panasenko, Anastasia Vitalyivna
2023Удосконалення технології десертів для низькотемпературного заморожуванняЦьомка, Наталія Віталіївна; Tsomka, N. V.
2023Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів із додаванням рослинної сировиниБездідько, Альбіна Віталіївна; Bezdydko, Albina Vitalyivna