Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Харчових технологій
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Удосконалення технології виробництва желейного десерту на основі молочної сироватки
Сіряченко, Я. А.
;
Сиряченко, Я. А.
;
Siryachenko, Ya. A.
2020
Удосконалення технології виробництва сиркового продукту з білковим концентратом
Хмелюк, Т. А.
;
Хмелюк, Т. А.
;
Khmelyuk, T. A.
Перегляд
Автор
1
Khmelyuk, T. A.
1
Siryachenko, Ya. A.
1
Сиряченко, Я. А.
1
Сіряченко, Я. А.
1
Хмелюк, Т. А.
Тема
1
dormouse isolate
1
fermented milk sir
1
functional additive
1
hemp protein
1
physical and chemical parameters
1
whey
1
конопляний протеїн
1
конопляный протеин
1
подсолнечный изолят
1
сир кисломолочний
.
далі >
Has File(s)
2
true