Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 110.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Розробка технології виготовлення сосисок з використанням м’яса перепелівПосохова, Марія Олександрівна; Посохова, Мария Александровна; Posokhova, Maria Alexandrovna
2015Удосконалення технології страв з круп та проект їдальні на 80 місцьУдянська, Юлія Олегівна; Удянская, Юлия Олеговна; Udyanskaya, Yulia Olehovna
2015Удосконалення технології рибних страв та проект кафе на 50 місць з розрахунком гарячого цехуКохана, Юлія Вікторівна; Кохана, Юлия Викторовна; Kohana, Julia Viktorivna
2015Реконструкція філії «Сумський молочний завод» ДП «Аромат» (цех розливу)Передрій, Олександр Олександрович; Передрий, Александр Александрович; Peredriy, Alexander
2015Реконструкція ЗАТ «Гадячсир» (цех із виробництва сухих молочних продуктів)Пилипенко, Денис Анатолійович; Пилипенко, Денис Анатольевич; Pilipenko, Denis A.
2014Технологія виробів із свинини та проектний розрахунок м’ясопереробного цехуШульпекін, Дмитро Михайлович; Шульпекин, Дмитрий Михайлович; Shulpekin, Dmitry
2015Розробка цеху з виробництва ковбас з використанням інноваційних технологій в м. ШосткаШалда, Іван Сергійович; Шалда, Иван Сергеевич; Shalda, I.
2015Удосконалення технології кисломолочного напою шляхом спільного культивування кисломолочних та біфідобактерійНазаренко, Тетяна Сергіївна; Назаренко, Татьяна Сергеевна; Nazarenko, Tatyana
2018Удосконалення технології булки «Міської» з використанням яблучного порошку та проектування технологічного процесу у їдальні на 70 місць із розрахунком кондитерського цехуЮфряков, Я. О.; Юфряков, Я. А.; Yufryakov, Yakov
2018Удосконалення технології мусу з використанням модифікованого крохмалюМаленко, В. О.; Маленко, В. А.; Malenko, V. O.