Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10113
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorBolgova, N. V.-
dc.date.accessioned2022-11-28T07:55:29Z-
dc.date.available2022-11-28T07:55:29Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБолгова Н. В. Сучасні тенденції в подовженні терміну зберігання м’ясних продуктів [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, (Київ, 18 жовтня 2022 р.). – Київ. – К. : НУХТ, 2022. – С. 148-150.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10113-
dc.descriptionIt is estimated that a third of perishable food spoils or is thrown away during the storage stage. These losses, according to the researchers, can be minimized through the use of appropriate packaging. At the same time, attention should be paid to the requirements of the consumer. In the case of a meat product, it must be high-quality, safe, natural, with an extended shelf life without changing organoleptic indicators. Analyzing the trends of the 21st century, it is possible to highlight the main trends of the meat industry: growing demand for products from the direct producer (farmer, craftsman, private household); demand for natural packaging materials; demand for a product with a longer shelf life.uk_UA
dc.description.abstractВважається, що третина швидкопсувних продуктів харчування псується або викидається на етапі зберігання. Ці втрати, на думку дослідників, можна мінімізувати через використання відповідної упаковки. При цьому слід звернути увагу на вимоги споживача. У випадку з м’ясним продуктом він має бути якісний, безпечний, натуральний, подовженого терміну зберігання без зміни органолептичних показників. Аналізуючи тенденції 21 століття можна виділити основні тенденції м’ясної галузі: зростаючий попит на продукти від прямого виробника (фермер, крафтовик, особисте господарство); попит на натуральні пакувальні матеріали; попит на продукт з більш тривалим терміном зберігання.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherНУХТuk_UA
dc.subjectпакуванняuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectм’ясні продуктиuk_UA
dc.subjectpackaginguk_UA
dc.subjectstorageuk_UA
dc.subjectmeat productsuk_UA
dc.titleСучасні тенденції в подовженні терміну зберігання м’ясних продуктівuk_UA
dc.title.alternativeCurrent trends in extension of shelf life of meat productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf195,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.