Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10187
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСиненко, Тетяна Павлівна-
dc.contributor.authorФролова, Наталія Епінетівна-
dc.contributor.authorSynenko, Tetiana-
dc.contributor.authorFrolova, Nataliia-
dc.date.accessioned2022-12-23T11:07:52Z-
dc.date.available2022-12-23T11:07:52Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСпосіб одержання молочно-рослинного екстракту із кукурудзяних качанів [Електронний ресурс] : патент 151761 UA : МПК A23C 23/00, A23L 33/105 / Т. П. Синенко, Н. Е. Фролова ; володілець : Т. П. Синенко. – № u 202201494, заявл. 10.05.2022 ; опубл. 07.09.2022, Бюл. № 36.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10187-
dc.descriptionThe method of obtaining a milk-plant extract from corn cobs, which includes the extraction of crushed corn cobs, cleaned of grains by the maceration method when used as an extractant of milk (cheese) whey, which is characterized by the fact that the extraction of corn cob powder (the size of the fractions from 0.5 to 1 .5 mm) is carried out in combination with milk whey (pH 4.9-4.95) in a ratio of corn cobs: milk whey from 1:10 to 1:50, at a temperature from 20 to 100 °C for 150 minutes, followed by filtration and cooling to a temperature of 4-6 °C.uk_UA
dc.description.abstractСпосіб одержання молочно-рослинного екстракту із кукурудзяних качанів, що включає екстрагування подрібнених кукурудзяних качанів, очищених від зерен методом мацерації при застосуванні як екстрагента молочної (сирної) сироватки, який відрізняється тим, що екстрагування порошку кукурудзяних качанів (розмір фракцій від 0,5 до 1,5 мм) здійснюють поєднанням із молочною сироваткою (рН 4,9-4,95) у співвідношенні кукурудзяні качани: молочна сироватка від 1:10 до 1:50, при температурі від 20 до 100 °C протягом 150 хвилин, з наступним фільтруванням і охолодженням до температури 4-6 °C.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДержавне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент)uk_UA
dc.subjectвторинна сировина,uk_UA
dc.subjectмолочна сироваткаuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectsecondary raw materialsuk_UA
dc.subjectmilk wheyuk_UA
dc.subjectvegetable raw materialsuk_UA
dc.titleСпосіб одержання молочно-рослинного екстракту із кукурудзяних качанівuk_UA
dc.title.alternativeThe method of obtaining milk-plant extract from corn cobsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf750,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.