Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1020
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАкімов, Денис Сергійович-
dc.contributor.authorАкимов, Денис Сергеевич-
dc.date.accessioned2013-03-11T10:24:44Z-
dc.date.available2013-03-11T10:24:44Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationакультет агротехнологій та природокористування; наук. керівники Ю. А. Злобін, О. М. Тихоноваuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1020-
dc.descriptionОдной из наиболее важных проблем сельскохозяйственного производства является обеспечение населения Украины продовольствием. Увеличение производства сои - это самый быстрый путь решения продовольственной проблемы, повышение культуры земледелия, формирования ресурсов растительного белка и масла. Соя зарекомендовала себя как универсальная культура, ее используют на кормовые, пищевые, медицинские цели.uk_UK
dc.description.abstractОднією з найбільш важливих проблем сільськогосподарського виробництва є забезпечення населення України продовольством. Збільшення виробництва сої - це найбільш швидкий шлях вирішення продовольчої проблеми, підвищення культури землеробства, формування ресурсів рослинного білка і олії. Соя зарекомендувала себе як універсальна культура, її використовують на кормові, харчові, медичні цілі.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectзернобобові культуриuk_UK
dc.subjectвирощування соїuk_UK
dc.subjectзернобобовые культурыuk_UK
dc.subjectвыращивания соиuk_UK
dc.titleОптимізація способів сівби сої в умовах Білопільської філії державного підприємства «Укрліктрави»uk_UK
dc.title.alternativeОптимизация способов посева сои в условиях Белопольского филиала государственного предприятия «Укрликтравы»uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Агротехнологій та природокористування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
opr033HN.pdf
  Restricted Access
1,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.