Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10304
Назва: Management of innovative technology for entrepreneurship and business growth : case of Nigeria
Інші назви: Управління інноваційними технологіями для підприємництва та зростання бізнесу : приклад Нігерії
Автори: Mbotor, Elemi Victor
Мботор, Елемі Віктор
Ключові слова: innovative technology
entrepreneurship
business growth
інноваційна технологія
підприємництво
зростання бізнесу
Дата публікації: 2022
Видавництво: SNAU
Бібліографічний опис: Economics and management faculty ; supervisor Larysa Kalachevska
Короткий огляд (реферат): This study explores the usefulness and the need for the Management of Innovative technology for Entrepreneurship and Business growth. The dissertation is purely descriptive and focuses on gains of Financial Technology Startups in Nigeria, which also doubles as the most populous Country in Africa, an economic hub of the African continent and a signatory country to the Organisation for Economic Co-operation and Development (OECD). As enshrined in the shift from ' managed' to the 'entrepreneurial' economy and the emergence of the ‘knowledge based economies,’ open innovation’, ‘global interconnectivity’, social entrepreneurship and innovation. These concepts have taken the lead in the present day Management of the affairs of smart Business Enterprises the world over. The concept of ‘Management of Innovative Technology’ as a critical business success factor that is an Entrepreneurial tool to be deployed in the discharge of the enterprise objectives. Businesses thrive and stay in competition when the business owners and handlers are open minded to the market dynamics of change and plan with Innovative technology to render superior products and services. In the study were improved: consistent application of Management principles, theories and practice for the smooth running of Business enterprises, professional management Training, Government participation in its regulatory capacities to checks for compliance. It has been determined that a Business enterprise that has and operates on the core values of management of Innovative technology contributes immensely in growing and perpetuating Entrepreneurship as well as sustaining enterprise performance.
Опис: В кваліфікаційній роботі досліджується корисність і потреба в управлінні інноваційними технологіями для підприємництва та зростання бізнесу. Робота зосереджена на досягненнях стартапів у галузі фінансових технологій у Нігерії, яка також є найбільш густонаселеною країною в Африці, економічним центром африканського континенту та країна, яка підписала Організацію економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР). Як закріплено в переході від «керованої» до «підприємницької» економіки та появі «економіки, заснованої на знаннях», «відкритих інновацій», «глобального взаємозв’язку», соціального підприємництва та інновацій. Ці концепції взяли на себе провідну роль у сьогоденні день Управління справами розумних бізнес-підприємств у всьому світі. Концепція «Управління інноваційними технологіями» як критично важливий фактор успіху бізнесу, який є підприємницьким інструментом, який слід використовувати для досягнення цілей підприємства. Підприємства процвітають і залишаються в конкуренції, коли власники та менеджери бізнесу відкриті до ринкової динаміки змін і планують за допомогою інноваційних технологій надавати першокласні продукти та послуги. У дослідженні було удосконалено: послідовне застосування принципів менеджменту, теорії та практики для безперебійної роботи підприємств, професійне навчання менеджменту, участь уряду в його регулятивних можливостях для перевірок на відповідність. Було визначено, що бізнес-підприємство, яке має та діє на основних цінностях управління інноваційними технологіями, робить величезний внесок у розвиток та увічнення підприємництва, а також у підтримку продуктивності підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10304
Розташовується у зібраннях:Економіки та менеджменту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Елемі Віктор Мботор_кваліфікаційна робота.pdf
  Restricted Access
666,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.