Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10337
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Samilyk, M. | - |
dc.contributor.author | Korniienko, D. | - |
dc.contributor.author | Demidova, E. | - |
dc.contributor.author | Tymoshenko, A. | - |
dc.contributor.author | Bolgova, N. | - |
dc.contributor.author | Yeskova, O. | - |
dc.contributor.author | Самілик, М. | - |
dc.contributor.author | Корнієнко, Д. | - |
dc.contributor.author | Демидова, Є. | - |
dc.contributor.author | Тимошенко, А. | - |
dc.contributor.author | Болгова, Н. | - |
dc.contributor.author | Єськова, О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-06T09:06:46Z | - |
dc.date.available | 2023-02-06T09:06:46Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Substantiation of the efficiency of the method for processing viburnum by the method of osmotic dehydration [Electronic resource] / М. Samilyk, D. Korniienko, Е. Demidova [and athers] // EUREKA : Life Sciences. – 2022. – № 6. – Р. 60-68. – Режим доступу : https://doi.org/10.21303/2504-5695.2022.002693. – Заголовок з екрану. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10337 | - |
dc.description | У процесі будь-якого харчового виробництва важливим є не тільки отримання продукту високої якості, а й мінімізація промислових відходів, зниження енерговитрат на процес. Останнім часом покупці з особливою уважністю ставляться ще й до біологічної цінності, зростає популярність органічних та натуральних продуктів. Пошук нових видів нетрадиційної сировини та вибір раціонального способу її переробки є важливим завданням для вчених та виробничників. Предметом дослідження були плоди калини (Viburnum opulus). Об'єктом – процес осмотичної дегідратації. Мета дослідження – обґрунтування ефективності способу переробки плодів Viburnum opulus методом осмотичної дегідратації. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the process of any food production, it is important not only to obtain a high quality product, but also to minimize industrial waste, reduce energy costs for the process. Recently, buyers are also paying special attention to the biological value, the popularity of organic and natural products is growing. The search for new types of non-traditional raw materials and the choice of a rational way of processing it is an important task for scientists and manufacturers. The subject of the study were the fruits of viburnum (Viburnum opulus). The object is the process of osmotic dehydration. The purpose of the study is to substantiate the effectiveness of the method of processing Viburnum opulus fruits by the method of osmotic dehydration. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | osmotic dehydration | uk_UA |
dc.subject | drying | uk_UA |
dc.subject | crushing | uk_UA |
dc.subject | осмотична дегідратація | uk_UA |
dc.subject | сушіння | uk_UA |
dc.subject | дроблення | uk_UA |
dc.title | Substantiation of the efficiency of the method for processing viburnum by the method of osmotic dehydration | uk_UA |
dc.title.alternative | Обґрунтування ефективності способу переробки калини методом осмотичної дегідратації | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
евріка.pdf | 1,45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.